Managed Learning Services

Continue ontwikkeling van medewerkers is belangrijker dan ooit, maar vergt forse investeringen. Een goede analyse van inkoop, aanbod en organisatie van je trainingen leidt tot een potentieel forse besparing of rendementsverbetering. Schouten Managed Learning Services helpt jou – met een integrale aanpak.

Leerportals, leerdesk, leveranciersmanagement en consultancy

Er zijn tal van factoren die het zinvol maken regelmatig naar inkoop, aanbod en organisatie van jouw opleidingen en trainingen te kijken. Veranderingen in je personeelspopulatie. Nieuwe ideeën over leren. Scherpere sturing op kosten. Schouten Managed Leaning Services maakt graag samen met jou de analyse. En helpt jou meer rendement uit opleidingen en trainingen te halen tegen hetzelfde of minder budget.

De genoemde integrale aanpak vraagt inbreng vanuit verschillende disciplines en specialismen. Die behoren niet per se tot de natuurlijke habitat van HR of Inkoop. Uiteraard is er de didactisch inhoudelijke kant. Maar er is ook een belangrijke ICT-component. Het gaat om een operationeel logistiek proces, én om – complex – inkoopmanagement. Wij hebben alles in huis om de verbindingen te maken en helpen je met concrete diensten. Ons aanbod bestaat uit leerportals, een leerdesk, leveranciersmanagement en consultancy.


Sparren met adviseur?

Weten wat de mogelijkheden zijn voor Managed Learning Services in jouw organisatie? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze adviseurs.


Daarom Managed Learning Services:

  • gerenommeerde marktpartij met kennis van binnenuit
  • uitbesteding op maat
  • eigen leerdesk en leerportal
  • profiteren van inkoopvolume
  • maakt jouw organisatie schaalbaar