New Heroes

New Heroes – opgericht door Jan Schouten - biedt je een online leerplatform dat 24/7 voor je beschikbaar is. Het platform geeft je onbeperkt toegang tot meer dan 200 online trainingen. Je vindt er trainingen op het gebied van Leiderschap & Management, Communicatie, Werk, Leven, Loopbaan en nog veel meer. Verwacht geen gortdroge lappen tekst. Je gaat actief aan de slag. Geen e-learning dus, maar e-doing. Dat maakt leren een stuk leuker.

Bekijk de online trainingen

Onbeperkt online leren wanneer jij dat wil

In je eigen tempo

Op het online leerplatform van New Heroes kun je leren waar en wanneer je wilt, in je eigen tempo en op je eigen manier, op je laptop, pc, tablet en smartphone. Uniek is dat je een eigen ‘supporter’ kiest. Dit is iemand die jou steunt en die jij uitnodigt om feedback te geven. De diversiteit en afwisseling in verschillende leerelementen zorgt ervoor dat je alles wat je leert ook echt in de praktijk gaat gebruiken.

Betaalbaar

Voor € 13,99 krijg je onbeperkt toegang tot meer dan 130 online trainingen. Je abonnement is maandelijks opzegbaar, zonder gedoe. Wil jij je een jaar lang ontwikkelen? Dan betaal je € 149,-. Je kunt ook levenslang toegang krijgen tot het platform voor € 499,-.

Lees verder

Bedrijfsabonnement

Maak leren leuk voor jouw team of organisatie

Wil jij jouw medewerkers de kans geven zich onbeperkt te blijven ontwikkelen? Wil je het leer- en ontwikkelklimaat in jouw organisatie optimaal faciliteren? Maak dan gebruik van het online leerplatform van New Heroes voor alle medewerkers in jouw organisatie.

Online leren en coaching

Om het leerproces te versnellen combineren we e-learning met persoonlijke coaching via:

  • een supportersfunctie waarmee medewerkers elkaar kunnen coachen;
  • professionele persoonlijke coaches voor meer verdieping en optimaal resultaat.

Inzicht in leergedrag

Als werkgever zal je snel de effectiviteit van de online trainingen ervaren. We geven je bovendien realtime inzicht in het leergedrag van medewerkers via een eigen dashoard. Je krijg inzicht in:

  • het leergedrag van je medewerkers
  • de voortgang die medewerkers boeken
  • de ontwikkeling die medewerkers doormaken

Bewezen effectief

De online trainingen van New Heroes zijn bewezen effectief en zorgen voor:

  • productieve en gelukkige medewerkers 
  • een hogere werknemerstevredenheid 
  • een lager ziekteverzuim en minder personeelsverloop 
  • intrinsieke motivatie, onderling vertrouwen en teamgevoel 
  • het behalen van je bedrijfsresultaten en organisatiedoelstellingen

Lees verder