Bedrijfsabonnement New Heroes

  • Betere balans tussen werk en leven
  • Merkbaar resultaat
  • Altijd en overal leren, ook buiten werktijd
  • All-in prijs, geen verrassingen achteraf
  • Medewerkers zelf aan het roer
  • Onbeperkt toegang tot alle leerreizen

Elke medewerker in je bedrijf leert en groeit mee
Met een New Heroes bedrijfsabonnement bied je medewerkers op alle niveaus en in elke levensfase de kans om zich blijvend te ontwikkelen en langlevend te leren. Dit, binnen het frame van de organisatiedoelstellingen. Zo blijft het menselijk kapitaal, ‘het goud van de organisatie’, mooi blinken. De online trainingen van New Heroes dragen bij aan verhoging van de productiviteit en de bevlogenheid van medewerkers, talentontwikkeling, management development, verlaging verzuim, teamontwikkeling en meer.

Onbeperkt gebruik maken van leerreizen
Medewerkers kunnen onbeperkt gebruikmaken van een groot aantal leerreizen. De online trainingen worden continu aangevuld. Op deze wijze weet jij zeker dat jouw medewerkers zich altijd door kunnen ontwikkelen en zich beter voelen in hun werk en privé.

Waar, wanneer en hoe je het wilt, ook buiten werktijd
Leren gaat in ieders eigen tempo, op smartphone, tablet, laptop of PC. Leren kan altijd en overal, ook buiten werktijd, ‘s avonds en zelfs in het weekend. Jouw medewerker ervaart de vrijheid om zelf te kiezen wanneer hij/zij dat stapje extra wil zetten. Dat levert gedrevenheid, enthousiasme en meer resultaat op.

Meer informatie aanvragen