Wat wordt jouw next step?

Bewust of onbewust wil je de volgende stap zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Als oud-deelnemer weet je wat je van Schouten & Nelissen mag verwachten. Wij helpen je graag bij het zetten van je volgende stap. 

Aan de slag

Jouw kernwaarden bepalen de koers. Wat wil je bereiken? En welk gereedschap heb je daarbij nodig? Met de Talent&versneller krijg je een goed inzicht in jouw talenten en hoe je deze nog verder kunt ontwikkelen. Of spar met een van onze opleidingsadviseurs over jouw leervraag. Zo krijg jij zicht op jouw next step!


Speciaal voor jou: 10% korting

Als oud-deelnemer van Schouten & Nelissen ontvang je tijdelijk 10% korting op een training naar keuze. Gebruik hiervoor de actiecode ALG633 bij je inschrijving.

(niet geldig i.c.m. andere kortingsacties)

Ik ben zichtbaarder geworden op mijn werk. Verder heb ik geleerd om met spanning en blokkerende gedachten om te gaan. Ik neem vaker initiatief en vind het makkelijker om collega’s aan te spreken. Zonder verlegen te worden, zoals vroeger.

Priscilla over de Assertiviteitstraining Intensief

Opleidingsadvies

Twijfel je over de juiste opleiding voor jouw next step? Onze opleidingsadviseurs kennen het aanbod door en door en helpen je met het vinden van een training die echt bij jou en jouw opleidingsvraag past.

Meer weten? Vraag een vrijblijvend opleidingsadvies aan.


Get inspired!

Wil jij groeien in je werk? Meer uit jezelf halen, en uit anderen? Slimmer samenwerken met je collega's? Wij prikkelen je graag.

Laat je e-mailadres achter en ontvang relevante artikelen, nuttige tips, leuke testjes en onderzoeken, inspirerende quotes en meer.

Ik sta nu steviger in mijn schoenen.