Haal meer uit je werk en uit jezelf

- Belmondo Books en Schouten & Nelissen lanceren My Career Notes -

Waar kom jij je bed voor uit in 2016? Wat worden jouw persoonlijke doelstellingen? Wat zijn je prioriteiten en uitdagingen het komende jaar?

Amsterdam/Zaltbommel, 7 januari 2016 - Belmondo Books en Schouten & Nelissen lanceren samen My Career Notes. Een handzaam boek waarmee je direct aan de slag gaat met je persoonlijke ontwikkeling en waarin je tevens meer dan 250 krachtige carrièretips krijgt aangereikt. Een boek waarmee je je plan helder stelt en waarmee je daadwerkelijk in actie komt. In welke fase van je werk je je ook bevindt, My Career Notes is voor iedereen een waardevol boek om meer uit jezelf en je werk te halen.

250 krachtige tips
My Career Notes is een zakelijk notitieboek met vele voorgedrukte lijstjes om zelf in te vullen, bijvoorbeeld 'Mijn sterke punten', 'Vaardigheden die ik wil ontwikkelen' en 'Must-read managementboeken'. Hierdoor word je je bewuster van je werkzaamheden en bereik je meer. Naast je eigen lijstjes om in te vullen vind je waardevolle quotes, een interview met jezelf, een test om je huidige werk te beoordelen en meer dan 250 krachtige tips over onder andere (time)management, lichaamstaal, mindmappen, onderhandelen, presenteren en social media in je werk.

De kracht van papier
Volgens het toonaangevende zakentijdschrift Forbes is het op papier - en dus niet digitaal - opschrijven van ervaringen, ideeën en ontwikkelingen één van de beste strategieën om meer over jezelf te weten te komen en je toekomstige prestaties aanzienlijk te verbeteren. Met My Career Notes kan het. In welke fase van je werk je je ook bevindt, My Career Notes is voor iedereen een waardevol boek om meer uit jezelf en je werk te halen.

>Bestellen