Schouten China wint Cathay Pacific China Business Award

Schouten China heeft de Cathay Pacific China Business Award 2016 gewonnen. De prestigieuze award wordt jaarlijks uitgereikt aan een Nederlands bedrijf dat succesvol is geweest door zijn innovativiteit, toewijding, duurzaam ondernemen en creativiteit op de ‘Greater China’ markt. Sinds 2007 is Schouten China actief in deze regio en versterkt met haar impactvolle interventies individuen, teams en organisaties. De award staat dit jaar in het teken van inspiratie en verbinding.

Onderscheidende impact 
Camiel Gielkens, directeur Schouten China: ‘We zijn heel trots op deze award. Vanaf het begin hebben wij geïnvesteerd in verbinding met de Chinese werkcultuur. We merken dat dit zijn vruchten afwerpt. Onze visie op leren en ontwikkelen spreekt niet alleen de Westerse bedrijven in China aan, maar ook de van oorsprong Chinese bedrijven. Chinese organisaties zijn op zoek naar onafhankelijke medewerkers; mensen die gemotiveerd én in staat zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen ontwikkeling. Mensen die zich willen verbinden aan de doelstellingen van de organisatie. Onze onderscheidende aanpak helpt om mensen en organisaties te versterken en blijkt succesvol te zijn in ‘Greater China’.

China Business Award 2016
De award wordt jaarlijks uitgereikt en heeft als voornaamste doel om relaties tussen Nederlandse en Chinese bedrijven onder de aandacht te brengen en handelskansen te stimuleren. Dit jaar was de 20ste editie van de China Business Award, georganiseerd door Cathay Pacific Airways en de China Business Council van het Nederland Centrum voor Handelsbevordering (NCH). De winnaar van de Cathay Pacific China Business Award is op dinsdag 22 november bekendgemaakt op Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort. Schouten Global co-founder & board member, Anne Schouten-van Hooft nam de award namens Schouten China in ontvangst.


Fotografie: Ace van der Mark Photography

Over Schouten China
Schouten China is onderdeel van Schouten Global, in Nederland bekend als Schouten & Nelissen. Schouten China heeft vestigingen in Beijing, Shanghai en Shenzen. Belangrijke klanten van Schouten China zijn Huawei, DSM, Friesland Campina, China Merchants Bank en Mengniu. Schouten Global is marktleider in soft skills, teamprestaties en leiderschapsontwikkeling en is wereldwijd actief in meer dan 50 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zaltbommel, Nederland. Schouten Global heeft vestigingen in China, Duitsland, Rusland, België en Polen.

Meer informatie over dit onderwerp