• Onze redactie

Schouten & Nelissen lanceert inspiratiemagazine Mens@Org

Op 27 juni verscheen het geheel vernieuwde magazine Mens@Org van Schouten & Nelissen. Het magazine biedt inspiratie om je jezelf en je organisatie naar een succesvolle toekomst te loodsen. Je kunt het magazine gratis aanvragen.

Er gebeurt een hoop in de wereld. Hoe ga je om met technologische vernieuwingen wat vraagt dit van jouw medewerkers? Andere skills en talenten worden belangrijk. Om succes te blijven boeken moet je continu ontwikkelen, aanpassen en innoveren.

Zijn jouw medewerkers en teams wel uitgerust met de juiste skills? En het juiste gedrag om optimaal te blijven presteren?

Wezenlijke vragen om bij stil te staan. Ter inspiratie biedt Schouten & Nelissen het magazine Mens@Org aan. Boordevol artikelen die je helpen om het beste uit jezelf, je medewerkers en organisatie te halen. Nu en in de toekomst. Met onder andere:

Ontwikkelcultuur

Als partner in strategisch HRD geeft Schouten & Nelissen met organisaties vorm aan leren en ontwikkelen. Samen zorgen we voor een ontwikkelcultuur waarmee mensen en teams het beste uit zichzelf halen. Organisaties boeken pas succes als human capital optimaal presteert!

Benieuwd naar het magazine?

Vraag het magazine gratis aan

  • Onze redactie