Online Sterkmakers.

Energie, motivatie, veerkracht, effectief communiceren. Dat hebben we nu misschien nog wel meer nodig dan anders. Nu we 1,5 meter afstand houden van elkaar, thuiswerken als dat kan en creatieve manieren moeten zoeken om ons werk te blijven doen.

Er zijn volop mogelijkheden om virtueel te studeren. Wil je juist nu beter timemanagement leren? Of hoe je goed samenwerkt met je team op afstand? Zou je wel een coach willen om te sparren over je werk, welzijn en ontwikkeling in deze vreemde tijd? Kijk dan hieronder naar de mogelijkheden voor onze online trainingen en coaching op afstand.

Versterk jezelf!

Klassikale en virtuele trainingen

Iedereen op afstand aan het werk, leren omgaan met een nieuwe situatie, meer innoveren en toekomstdenken. Blijf groeien en jezelf professioneel ontwikkelen met onze klassikale of virtuele trainingen of een persoonlijke coach.

Vertel me meer

New Heroes

Onze partner New Heroes heeft meer dan 200 online trainingen in het Nederlands en Engels. Let op! Leren met New Heroes is verslavend. Word een held met onbeperkt leren.

Vertel me meer

Online coaching

Word je onzeker van onduidelijkheid of heb je behoefte aan een sparringpartner op dit moment? Haal het beste uit jezelf met een coach. Een expert die jou snapt en nieuwe inzichten aanreikt met kennis op precies het goede gebied. Coaching kan ook prima op afstand! Samen bouw je aan een oplossing die voor jou werkt. Vind de coach die bij jou past.

Vertel me meer

Masteropleidingen

In lijn met de landelijke richtlijnen heeft Schouten University of Applied In lijn met de landelijke richtlijnen heeft Schouten University of Applied Sciences de colleges van masteropleidingen tot nader order op afstand ingericht. Leer alles over Human Development en Kwaliteitsmanagement van onze gerenommeerde hoogleraren. Welke masteropleiding kies jij?

Vertel me meer

Heb je vragen of wil je advies over welke online training het beste bij jou past?

 

Incompany trainingen en maatwerk ook beschikbaar online.

Ben je op zoek naar online leren voor jouw hele organisatie? Ook op afstand is het mogelijk je teams en medewerkers te helpen leren, ontwikkelen en effectief samen te werken. Bijvoorbeeld met de live virtuele workshop ‘Haal je het beste uit een remote team’. Kijk hier voor meer Incompany of maatwerk oplossingen. Verschillende trainingen zijn online beschikbaar in 9 talen.

Ja, wij willen online leren