Online Sterkmakers.

Energie, motivatie, veerkracht, effectief communiceren. Dat hebben we nu misschien nog wel meer nodig dan anders. Nu we afstand moeten houden van elkaar, thuiswerken als dat kan en creatieve manieren moeten zoeken om ons werk te blijven doen.

Nu we tijdelijk niet klassikaal kunnen studeren, zijn er gelukkig volop andere mogelijkheden! Wil je juist nu beter timemanagement leren? Of hoe je goed samenwerkt met je team op afstand? Zou je wel een coach willen om te sparren over je werk, welzijn en ontwikkeling in deze vreemde tijd? Kijk dan hieronder naar de mogelijkheden voor onze online trainingen en coaching op afstand.

Online is er nog zo veel mogelijk!

Online trainingen

Iedereen op afstand aan het werk, leren omgaan met een nieuwe situatie, meer stress en onzekerheid. Hoe houd je alles op de rit en een beetje leuk? Hoe blijf je groeien ook in deze rare tijd? Je krijgt het voor elkaar met onze online trainingen in virtual classrooms of met e-coach.

Vertel me meer

New Heroes

Ligt de persoonlijke ontwikkeling even stil doordat klassikale trainingen niet doorgaan en iedereen thuiswerkt? Geen nood. Onze partner New Heroes heeft meer dan 200 online trainingen in het Nederlands en Engels. Let op! Leren met New Heroes is verslavend. Word een held met onbeperkt leren.

Vertel me meer

Online coaching

Word je onzeker van onduidelijkheid of heb je behoefte aan een sparringpartner op dit moment? Haal het beste uit jezelf met een coach. Een expert die jou snapt en nieuwe inzichten aanreikt met kennis op precies het goede gebied. Coaching kan ook prima op afstand! Samen bouw je aan een oplossing die voor jou werkt. Vind jouw online coach.

Vertel me meer

Masteropleidingen: start nú online!

In lijn met de landelijke richtlijnen heeft Schouten University of Applied Sciences de colleges van de masteropleidingen tot nader order op afstand ingericht. Leer alles over Human Development en Kwaliteitsmanagement! Start in april en krijg, zolang als nodig, online college van onze gerenommeerde hoogleraren. Welke masteropleiding kies jij?

Vertel me meer

Heb je vragen of wil je advies over welke online training het beste bij jou past?

 

Incompany trainingen en maatwerk ook beschikbaar online.

Ben je op zoek naar online leren voor jouw hele organisatie? Ook op afstand is het mogelijk je teams en medewerkers te helpen leren, ontwikkelen en effectief samen te werken. Bijvoorbeeld met de live virtuele workshop ‘Haal je het beste uit een remote team’. Kijk hier voor meer Incompany of maatwerk oplossingen. Verschillende trainingen zijn online beschikbaar in 9 talen.

Ja, wij willen online leren