Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Maak kans op 1 van onze 5 gratis Ontwikkelbeurzen

Vertel ons je doelen of ambities voor 2021 en maak kans!

Ja, ik wil kans maken


Versterk jezelf met een Ontwikkelbeurs t.w.v. € 5.000!

Iedereen heeft ambities. Doelen. Dromen. Maar hoe maak je die werkelijkheid? Sommigen hebben de route al helemaal uitgestippeld. Anderen hebben alleen nog maar een kriebelend gevoel. In welke categorie of fase van je carrière jij ook zit, wij helpen jou je ambities te formuleren én waar te maken. En om dat nu nog makkelijker en leuker te maken, kun je nu een Schouten & Nelissen University of Applied Sciences Ontwikkelbeurs t.w.v. € 5.000 winnen!

JA, IK WIL KANS MAKEN

Stuur ons jouw dromen, doelen, ambities en maak kans

Simpel. Vertel ons jouw carrière dromen, ambities of (leer)doelen voor 2021 en wie weet win jij een jaar lang gratis sterker worden bij Schouten & Nelissen University of Applied Sciences. Zoals je van ons gewend bent begeleiden we je natuurlijk bij iedere stap op weg naar je doel. Zodat jij bereikt wat je in je hoofd hebt zitten. Of het nu gaat om professionele ontwikkeling, persoonlijke groei of een combinatie van beide. Een arbeidsmarktscan, opleiding, training of coaching op welke manier dan ook. Wij gaan het beste in jou naar boven halen. Vul het aanmeldformulier in en maak direct kans op één van onze vijf schitterende Ontwikkelbeurzen!

Win en word onze ambasseur 'Sterker worden'

Win jij straks één van die Ontwikkelbeurzen, dan inspireren wij graag met jouw successen anderen om hetzelfde te doen. Hun missie in het werk en leven te vinden, na te jagen en sterker te worden. Wij willen je dan ook vragen onze ambassadeur voor 2021 te worden. Maandelijks leggen we samen jouw ontwikkelingen vast en zullen (je vragen) dit (te) delen. Je vindt hierover meer in de actievoorwaarden. Lees ze op je gemak door!

Bekijk actievoorwaarden

  • Willem, 46 jaar

    "Ik ben piloot en door de coronacrisis helaas mijn baan verloren. Ik wil de stap richting coaching maken en een gecertificeerde opleiding volgen.

    Doe ook mee

  • Schouten & Nelissen University of Applied Sciences Ontwikkelbeurs

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Wieneke Wegeling

Opleidingsadviseur