Trainingen, cursussen en opleidingen in Amersfoort

Wil je jezelf versterken met een training in Amersfoort? Als opleider in soft skills helpt Schouten & Nelissen je bij je persoonlijke ontwikkeling. Zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan opleidingen in Amersfoort en zet jouw eerste stap.

Trainingslocaties Amersfoort

Voor onze cursussen in Amersfoort hebben we trainingslocaties geselecteerd die eenvoudig te bereiken zijn met de auto en het openbaar vervoer. In het 'Data & locatie' overzicht van een training staat vermeld van welke locatie gebruik zal worden gemaakt*.   

Fletcher Hotel Amersfoort
Stichtse rotonde 11
3818 GV Amersfoort
Regardz Berghotel Amersfoort 
Utrechtseweg 225
3818 EG Amersfoort

Regardz Eenhoorn Amersfoort
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort
 

Afhankelijk van de duur van de opleiding, train je één of meerdere dagen met je mededeelnemers op locatie. 's Middags zal er een smakelijke lunch klaarstaan. Indien jouw training uit meerdere aaneengesloten dagen bestaat, heb je de mogelijkheid om diner en een hotelovernachting bij te boeken. 

*Onder voorbehoud van wijzigingen


Trainen in een andere stad

Ben je op zoek naar een trainingslocatie buiten Amersfoort? Schouten & Nelissen biedt opleidingen en trainingen aan door heel Nederland. Vind de locatie bij jou in de buurt


Over Schouten & Nelissen

Als specialist in learning & development werkt Schouten & Nelissen wereldwijd aan de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Dit doen we al sinds 1980. En met succes!

''Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.''

Mahatma Gandhi