Trainingen, cursussen en opleidingen in Arnhem

Je zou graag een training in de regio Arnhem willen volgen. Want je wilt jezelf versterken. En van toegevoegde waarde zijn voor jouw organisatie. Schouten & Nelissen helpt jou daarbij met een uitgebreid opleidingsaanbod in de regio Arnhem. Ontdek welke cursus het beste bij jou past en maak werk van je ambitie.


Breng jouw kennis meteen in praktijk

Sta jij er weleens bij stil hoe je je talenten en vaardigheden maximaal kunt inzetten? Zet jezelf in je kracht. Samen met jou werken we aan je leerdoelen en helpen we je het geleerde meteen toe te passen in de praktijk.

Waarin wil jij je ontwikkelen? Schouten & Nelissen biedt opleidingen op het gebied van o.a. project- procesmanagement, communiceren en assertiviteit.  

Trainingslocatie regio Arnhem

Voor onze opleidingen in de regio Arnhem maken we gebruik van goed uitgeruste trainingslocaties die met de auto en het openbaar vervoer goed te bereiken zijn. In het 'Data & locatie' overzicht van een training staat vermeld van welke locatie gebruik zal worden gemaakt*.

Regardz The Green Meeting Center
Nieuwe Stationsstraat 10
6811 KS Arnhem
Postillion Hotel Arnhem
Europaweg 25
6816 SL Arnhem

Bilderberg Hotel de Buunderkamp
Buunderkamp 8
6874 NC Wolfheze

Je opleiding vindt één of meerdere dagen plaats op de trainingslocatie, afhankelijk van de duur van je gekozen opleiding. In de middag staat er een lunch voor jou en je medecursisten klaar. Bestaat jouw training uit meerdere aaneengesloten dagen? Dan heb je de mogelijkheid om diner en een hotelovernachting bij te boeken. 

*Onder voorbehoud van wijzigingen


Trainen in een andere stad

Ben je op zoek naar een trainingslocatie buiten Wolfheze? Schouten & Nelissen biedt opleidingen en trainingen aan door heel Nederland. Vind de locatie bij jou in de buurt


Over Schouten & Nelissen

Als specialist in learning & development werkt Schouten & Nelissen wereldwijd aan de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Dit doen we al sinds 1980. En met succes!

''Educating yourself does not mean that you were stupid in the first place; it means that you are intelligent enough to know that there is plenty left to learn.''

Melanie Joy