Trainingen, cursussen en opleidingen in Breda

Wil jij jezelf verder ontwikkelen? En ben je op zoek naar een cursus in Breda? Schouten & Nelissen helpt jou het beste uit jezelf te halen. Want wij geloven dat het succes van een organisatie wordt bepaald door de mensen die er werken. Ontdek aan welke soft skills jij kan werken om je talent verder uit te bouwen.


Maak werk van je ambitie

Door aan je persoonlijke ontwikkeling te werken geef je richting aan je loopbaan. Schouten & Nelissen biedt een uitgebreid aanbod aan opleidingen. Wat wordt jouw volgende stap? 

Wil je je persoonlijke effectiviteit versterken, werken aan je leiderschap of juist je vaardigheden op het gebied van proces- en projectmanagement aanscherpen? 

Trainingslocaties Breda

De trainingslocaties voor onze opleidingen in Breda hebben we met veel zorg geselecteerd, zodat deze zowel met de auto als met het openbaar vervoer te bereiken zijn. In het 'Data & locatie' overzicht van een training staat vermeld van welke locatie gebruik zal worden gemaakt*.   

Apollo Hotel Breda City Centre
Stationsplein 14
4811 BB Breda

Heb je een cursus in Breda gevonden? Afhankelijk van de gekozen training breng je één of meerdere dagen door op locatie. Bij aaneengesloten dagen heb je de mogelijkheid om vooraf diner en een hotelovernachting bij te boeken. 

*Onder voorbehoud van wijzigingen


Trainen in een andere stad

Ben je op zoek naar een trainingslocatie buiten Breda? Schouten & Nelissen biedt opleidingen en trainingen aan door heel Nederland. Vind de locatie bij jou in de buurt


Over Schouten & Nelissen

Als specialist in learning & development werkt Schouten & Nelissen wereldwijd aan de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Dit doen we al sinds 1980. En met succes!

''Learning is the evolution of the mind''.