Trainingen, cursussen en opleidingen in Capelle aan den IJssel

Schouten & Nelissen biedt diverse opleidingen in Capelle aan den IJssel. Wil jij graag groeien? En daarom een cursus volgen? Door te werken aan je persoonlijke ontwikkeling geef je richting aan je loopbaan. Weet je (nog niet) waarin je jezelf wilt ontwikkelen? Wij helpen je graag.


Grijp jij de kans om jezelf te versterken?

Werk samen met ons aan je persoonlijke ontwikkeling. Ontdek hoe jij jezelf nog verder kunt versterken en je talenten en vaardigheden optimaal kunt benutten. 

Schouten & Nelissen biedt cursussen op het gebied van o.a. leiderschap, assertiviteit, communicatie en verandermanagement. Ontdek de mogelijkheden.

Trainingslocatie regio Capelle a/d IJssel

Voor onze opleidingen in de regio Capelle a/d IJssel maken we gebruik van goed uitgeruste trainingslocaties die met de auto en het openbaar vervoer goed te bereiken zijn. In het 'Data & locatie' overzicht van een training staat vermeld van welke locatie gebruik zal worden gemaakt*.

NH Hotel
Barbizonlaan 2
2908 MA Capelle a/d IJssel
BCN Rotterdam
Barbizonlaan 25
2908 MB Capelle a/d IJssel

Je opleiding vindt één of meerdere dagen plaats op de trainingslocatie, afhankelijk van de duur van je gekozen opleiding. In de middag staat er een lunch voor jou en je medecursisten klaar. Bestaat jouw training uit meerdere aaneengesloten dagen? Dan heb je de mogelijkheid om diner en een hotelovernachting bij te boeken. 

*Onder voorbehoud van wijzigingen


Trainen in een andere stad

Ben je op zoek naar een trainingslocatie buiten Capelle aan den IJssel? Schouten & Nelissen biedt opleidingen en trainingen aan door heel Nederland. Vind de locatie bij jou in de buurt


Over Schouten & Nelissen

Als specialist in learning & development werkt Schouten & Nelissen wereldwijd aan de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Dit doen we al sinds 1980. En met succes!

''Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.''

Nelson Mandela