Trainingen, cursussen en opleidingen in Capelle aan den IJssel

Schouten & Nelissen biedt diverse opleidingen in Capelle aan den IJssel. Wil jij graag groeien? En daarom een cursus volgen? Door te werken aan je persoonlijke ontwikkeling geef je richting aan je loopbaan. Weet je (nog niet) waarin je jezelf wilt ontwikkelen? Wij helpen je graag.


Grijp jij de kans om jezelf te versterken?

Werk samen met ons aan je persoonlijke ontwikkeling. Ontdek hoe jij jezelf nog verder kunt versterken en je talenten en vaardigheden optimaal kunt benutten. 

Schouten & Nelissen biedt cursussen op het gebied van o.a. leiderschap, assertiviteit, communicatie en verandermanagement. Ontdek de mogelijkheden.

Trainingslocatie Capelle aan den IJssel 

De opleidingen in Capelle aan den IJssel vinden plaats in het BCN Rotterdam*. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is deze trainingslocatie goed te bereiken.  

BCN Rotterdam

Barbizonlaan 25
2908 MB Capelle aan de IJssel
    A20 afrit 16, onderaan afslag rechts (vanuit Utrecht) of links (vanuit Den Haag), voor BP weer rechts, BCN ligt aan de linkerzijde.
    NS Station Rotterdam Alexander. Loopafstand ca. 15 minuten. Kijk op bcn.nl voor de gratis station hopper.
    Gratis 

Arrangementen Training Capelle aan den IJssel

Tijdens je opleiding breng je, afhankelijk van het programma, een of meerdere dagen door op de trainingslocatie. 's Middags staat er een lunch klaar voor jou en je medecursisten. Bestaat jouw training uit meerder aaneengesloten dagen? Dan heb je de optie om een diner en hotelovernachting bij te boeken. 

*Onder voorbehoud van wijzigingen


Trainen in een andere stad

Ben je op zoek naar een trainingslocatie buiten Capelle aan den IJssel? Schouten & Nelissen biedt opleidingen en trainingen aan door heel Nederland. Vind de locatie bij jou in de buurt


Over Schouten & Nelissen

Als specialist in learning & development werkt Schouten & Nelissen wereldwijd aan de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Dit doen we al sinds 1980. En met succes!

''Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.''

Nelson Mandela