Creatief denken Online met coach

 • Time icon Online
 • Price icon € 413,00
 • 1-1 deelnemers
 • Een brainstorm aan ideeën die je aanzet tot het stellen van vragen
 • Train je hersenen in 'vrij associëren' en denk zonder belemmeringen
 • Uit je comfortzone! in deze online training met e-coach
Aanmelden binnen 3 minuten!
Overzicht

Een creatief denkt verder, waar anderen stoppen.

Deze online leerreis met coach, is bestemd voor mensen die creatieve oplossingen willen bedenken voor alledaagse problemen. Voor mensen die inventief en innovatief willen denken, inspiratie zoeken voor een vergadering of overleg, creatievere oplossingen zoeken voor het dagelijks leven of het ondernemerschap en die vernieuwend, vindingrijk en patroon-doorbrekend willen zijn.

Download brochure - PDF

Je resultaten na Creatief denken Online met coach

 • Je bedenkt originele oplossingen voor alledaagse problemen
 • Je bent nieuwsgierig en gebruikt je zintuigen optimaal
 • Je kunt buiten de gestelde kaders denken
 • Je durft uit je comfortzone te stappen
Programma

Dit ga je leren in Creatief denken Online met coach

In deze training leer je dat de basis van creatief denken op vier pijlers rust: je leert je open te stellen voor nieuwe dingen. Je velt daarbij geen oordeel. Je maakt kennis met de vaardigheden om creatief te denken en leert daarbij het nodige lef te tonen. Door nieuwe mogelijkheden te ontdekken, leer je anders tegen dingen aan te kijken.

Je leert over de werking van je rechter- (gevoel, creativiteit, fantasie) en linkerhersenhelft (logica, feiten, cijfers). Je leert ervaringen intenser te beleven door gebruik te maken van je zintuigen. Zo groeien de verbindingen in je hersenen die zorgen dat informatie wordt opgeslagen. Het verbetert je geheugen en je kunt ervaringen scherper terughalen. Aspecten die van pas komen bij creatiever denken.

Een sterke eigenschap van creatieve denkers is dat ze kunnen schakelen van fantasie en verbeelding naar logica en analyse. Door gebruik te maken van beide hersenhelften zoom je in op de zes talenten die nodig zijn om creatief te denken: design, verhaal, symfonie, empathie, spel en zingeving. Je oefent in deze e-training met verschillende vaardigheden om steeds creatiever te worden.

Programma

Programma

Online

De gemiddelde tijdsinvestering voor de gehele training is circa 10 uur. Daarnaast kan je de e-coach inzetten op de tijden en zaken wat voor jou belangrijk is. Jij bepaalt tenslotte.

Praktijkbegeleiding

De supporter

Uniek bij deze online training is dat je werkt met een supporter. Dit is een door jouzelf gekozen persoon, die jij vertrouwt, en die jij uitnodigt om jou te begeleiden tijdens je leerreis. Want dingen gaan veranderen en is soms best lastig in je eentje. Een supporter kan jou ook een spiegel voorhouden en feedback geven over wat je goed en minder goed doet. Het zal je verbazen wat anderen bij jou waarnemen. Wil je graag van meerdere kanten bekeken worden? Nodig dan gerust meerdere supporters uit.

Investering

Investering

Kosten traject

Jouw investering in Creatief denken Online met coach bedraagt € 413,00 (exclusief 21% btw).

Betaalwijze

Na ontvangst van je aanmelding versturen we de factuur. Deze dient binnen 30 dagen na factuurdatum te worden voldaan maar uiterlijk voor aanvang van de training/opleiding.

Ervaringen

Ervaringen

Schrijf jouw beoordeling

Beoordeling

Vul je volledige naam in
Vul een correct emailadres in

Locatie

Wat zijn je ervaringen

Judith Hoogkamp
Advies? 0418-688 510
Twijfel je over de juiste opleiding?

Creatief denken Online met coach

 • New Heroes

Vergelijkbare trainingen