Deelnemers aan het woord

Je loopt ergens tegenaan in je werk of je wilt gaan voor je ambitie. Wat gebeurt er als je gericht met je ontwikkeling aan de slag gaat? In onze opleidingen zien we keer op keer dat mensen zoals jij hun belemmeringen overwinnen en zichzelf overstijgen. Enkele deelnemers blikken terug op hun ervaring.

Bekijk alle trainingen Opleidingsadvies

Daniëlle over Versterken van persoonlijke kracht

Daniëlle van Zeelst (30) wist het zeker. Ze had meer in zich dan eruit kwam. Maar dat lag aan haar zelf. De logistiek manager van Open Seas durfde haar ideeën niet te delen. Ze was bang voor de reacties.
Meer informatie

Jacqueline over Mindfulness Intensief

Jacqueline van der Meer (56) was een piekeraar. Maar de helpdeskmedewerkster liet haar werk er niet door beïnvloeden. Dat veranderde toen de gemeente ging reorganiseren. Jacqueline raakte overspannen en nam een besluit: ze wilde rust en orde in haar hoofd.
Meer informatie

Mirjam over timemanagement

Eind 2016 liep de emmer bij Mirjam (46) over. De accountmanager had het zo druk dat ze het overzicht kwijtraakte. Dat was haar vaker overkomen, maar nu was de maat vol. Ze sloeg alarm.
Meer informatie

Sander Vink over Professioneel Leiderschap

Sander Vink (39) heeft een extern klankbord nodig. Hij wil zich blijven ontwikkelen. Maar gesprekken met zijn eigen leidinggevende en zijn medewerkers leveren na vele jaren geen verrassende inzichten meer op. Daarom ging hij op zoek naar een externe oplossing.
Meer informatie

Janine over Leidinggeven zonder macht

Janine van Maastricht (29) had het aanvankelijk niet makkelijk als teamcoördinator. Ze moest haar teamleden aansturen en coachen, maar had daar nog geen ervaring mee. Om haar rol goed te kunnen invullen, wilde ze leren hoe ze op effectieve wijze draagvlak kon creëren.
Meer informatie

Maartje over Coachend leidinggeven

Van de ene op de andere dag werd Maartje Verdult (30) business unit manager. Hoewel ze weinig leidinggevende ervaring had, kreeg ze de kans om een compleet klantteam aan te sturen. Ze ging de uitdaging aan en zocht een training om haar leidinggevende capaciteiten te verbeteren.
Meer informatie

Frank over Verandermanagement

Frank (54) is projectvoorbereider en bouwkostendeskundige. Hij heeft een interne vooropleiding verandermanager gevolgd. Frank wilde zich ook verdiepen in de menselijke kant van verandertrajecten. Daarom schreef hij zich in voor de opleiding Verandermanagement.
Meer informatie

Elmar over Beïnvloedingsvaardigheden

Hoe krijg ik anderen mee in mijn plannen en ideeën? Voor Elmar (31) is dit een van de belangrijkste vragen in zijn vak. De key accountmanager volgde daarom de training Beïnvloedingsvaardigheden.
Meer informatie

Nanda over Projectmanagement: Structuur en organisatie

In naam lijken functies soms op elkaar. Maar qua werkzaamheden verschillen ze vaak. De nieuwe baan van Nanda van Zoelen (34) vereiste een projectmatige aanpak. Ze had daar weinig ervaring mee en besloot een training te volgen.
Meer informatie

Natalie over Praktische Trainingsvaardigheden

Natalie (37) is klantgroepmanager. Ze gaat workshops geven aan medewerkers van vrijetijdslocaties. Ze heeft nog weinig ervaring als trainer. Met de opleiding Praktische Trainingsvaardigheden heeft ze zichzelf klaargestoomd om stevig en zelfverzekerd voor de groep te staan.
Meer informatie