Trainingen, cursussen en opleidingen in Delft

Wil je graag aan je persoonlijke ontwikkeling werken? En ben je op zoek naar een cursus in Delft? Schouten & Nelissen biedt een uitgebreid aanbod aan opleidingen in Delft. Maak werk van je ambitie. Ontdek hoe jij jezelf kunt versterken en het beste uit jezelf kunt halen.


Geef richting aan jouw loopbaan

Wat zijn jouw talenten? En hoe kun je deze nog meer inzetten? Wij helpen je graag op weg. Door aan je persoonlijke ontwikkeling te werken, geef jij richting aan je loopbaan.

Ontdek de mogelijkheden. Schouten & Nelissen biedt trainingen op het gebied van leiderschap, persoonlijke effectiviteit, communicatie én meer. 

Trainingslocatie Delft

Is je oog gevallen op een cursus in Delft? Onze trainingslocaties zijn eenvoudig te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. In het 'Data & locatie' overzicht van een training staat vermeld van welke locatie gebruik zal worden gemaakt*.   

Westcord Delft
Olof Palmestraat 2
2616 LM Delft

Afhankelijk van de gekozen opleiding, train je één of meerdere dagen op locatie. Wij zorgen ervoor dat er 's middag een smakelijke lunch klaar staat voor jou en je mededeelnemers. Indien je training uit aaneengesloten dagen bestaat, heb je vooraf de mogelijkheid om een diner en hotelovernachting bij te boeken.

*Onder voorbehoud van wijzigingen


Trainen in een andere stad

Ben je op zoek naar een trainingslocatie buiten Delft? Schouten & Nelissen biedt opleidingen en trainingen aan door heel Nederland. Vind de locatie bij jou in de buurt

''Educating the mind without educating the heart is no education at all.''

Aristoteles