Trainingen, cursussen en opleidingen in Den Haag

Zou je graag een opleiding in Den Haag willen volgen? Schouten & Nelissen biedt een uitgebreid aanbod aan trainingen in Den Haag en helpt jou het verschil te maken. Want hoe kun jij van toegevoegde waarde zijn voor je organisatie? Wat wordt jouw volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling?

Trainingslocaties Den Haag

De trainingslocaties voor onze opleidingen in Den Haag hebben we met veel zorg geselecteerd, zodat deze zowel met de auto als met het openbaar vervoer te bereiken zijn. In het 'Data & locatie' overzicht van een training staat vermeld van welke locatie gebruik zal worden gemaakt*.   

The Hague Marriot
Johan de Wittlaan 30
2517 JR Den Haag
Bilderberg Europa Hotel Scheveningen
Zwolsestraat 2
2587 VJ Den Haag

Afhankelijk van de gekozen opleiding, train je één of meerdere dagen op locatie. Wij zorgen ervoor dat er 's middag een smakelijke lunch klaar staat voor jou en je mededeelnemers. Indien je training uit aaneengesloten dagen bestaat, heb je vooraf de mogelijkheid om een diner en hotelovernachting bij te boeken.

*Onder voorbehoud van wijzigingen


Trainen in een andere stad

Ben je op zoek naar een trainingslocatie buiten Den Haag? Schouten & Nelissen biedt opleidingen en trainingen aan door heel Nederland. Vind de locatie bij jou in de buurt


Over Schouten & Nelissen

Als specialist in learning & development werkt Schouten & Nelissen wereldwijd aan de ontwikkeling van individuenteams en organisaties. Dit doen we al sinds 1980. En met succes!

''Educating the mind without educating the heart is no education at all.''

Aristoteles