Trainingen, cursussen en opleidingen in Den Haag

Zou je graag een opleiding in Den Haag willen volgen? Schouten & Nelissen biedt een uitgebreid aanbod aan trainingen in Den Haag en helpt jou het verschil te maken. Want hoe kun jij van toegevoegde waarde zijn voor je organisatie? Wat wordt jouw volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling?

Trainingslocatie Den Haag

Voor onze opleidingen in Den Haag hebben wij met veel zorg een trainingslocatie geselecteerd. Zowel per auto als met het openbaar vervoer is de locatie eenvoudig te bereiken.

NH Den Haag
Prinses Margrietplantsoen 10
2595 BM Den Haag

Afhankelijk van de opleiding breng je één of meerdere trainingsdagen door op locatie. Wij zorgen ervoor dat er 's middags een smakelijke lunch voor je klaarstaat. Volg je een training met aaneengesloten dagen? Dan kun je bij ons een diner en een hotelovernachting bijboeken.


Trainen in een andere stad

Ben je op zoek naar een trainingslocatie buiten Den Haag? Schouten & Nelissen biedt opleidingen en trainingen aan door heel Nederland. Vind de locatie bij jou in de buurt


Over Schouten & Nelissen

Als specialist in learning & development werkt Schouten & Nelissen wereldwijd aan de ontwikkeling van individuenteams en organisaties. Dit doen we al sinds 1980. En met succes!

''Educating the mind without educating the heart is no education at all.''

Aristoteles