Emotionele intelligentie Online met coach

 • Time icon Online
 • Price icon € 413,00
 • 1-1 deelnemers
 • Herken gemakkelijker emoties bij jezelf en bij anderen
 • Werk in deze online training met e-coach aan je EQ-succesfactoren
 • Leer luisteren naar de bewuste en onbewuste signalen die je lichaam afgeeft
Aanmelden binnen 3 minuten!
Overzicht

Voor succes is emotionele intelligentie (EQ) nodig.

Wil je beter leren samenwerken, sneller ontspannen, makkelijker contact maken, effectiever communiceren en knopen kunnen doorhakken? Je hebt emotionele intelligentie (EQ) nodig om tot succes te kunnen komen. Door je bewust te worden van je eigen en andermans emoties, kun je effectiever communiceren en beter in contact komen met anderen en jezelf.

Download brochure - PDF

Je resultaten na Emotionele intelligentie Online met coach

 • Je kunt je beter inleven
 • Je herkent emoties bij jezelf en bij anderen
 • Je hebt geleerd te luisteren naar de signalen van je lichaam
 • Je hebt je EQ verder ontwikkeld
Programma

Dit ga je leren in Emotionele intelligentie Online met coach

In deze online leerreis met e-coach, werk je aan vijf deelgebieden van EQ: zelfbesef, zelfcontrole, zelfmotivatie, empathie en sociale vaardigheden. Na afloop van deze leerreis heb jij de gereedschappen tot je beschikking om je EQ te verbeteren.

Wil je beter leren luisteren? Jezelf minder opfokken? Mensen makkelijker meekrijgen in jouw standpunt? Jezelf gemakkelijker voelen tijdens moeilijke gesprekken? Meer kunnen inleven in een ander? Beter emoties herkennen of meer in contact staan met anderen? Allemaal leerdoelen die mensen die jou voorgingen in deze online training, voor zichzelf formuleerden.

Alleen slim zijn is niet genoeg. Om succes te beleven, speelt emotionele intelligentie een grote rol. En dat is precies waar je in deze leerreis aan gaat werken. Ook wordt de invloed van stress en gewoontes belicht, afgewisseld met ontspanningsoefeningen. Je leert luisteren naar de (on)bewuste signalen die je lichaam afgeeft en de invloed van lichaamstaal komt uitvoerig aan bod.

Programma

Programma

Online

De gemiddelde tijdsinvestering voor de gehele training is circa 10 uur. Daarnaast kan je de e-coach inzetten op de tijden en zaken wat voor jou belangrijk is. Jij bepaalt tenslotte.

Praktijkbegeleiding

De supporter

Uniek bij deze online training is dat je werkt met een supporter. Dit is een door jouzelf gekozen persoon, die jij vertrouwt, en die jij uitnodigt om jou te begeleiden tijdens je leerreis. Want dingen gaan veranderen en is soms best lastig in je eentje. Een supporter kan jou ook een spiegel voorhouden en feedback geven over wat je goed en minder goed doet. Het zal je verbazen wat anderen bij jou waarnemen. Wil je graag van meerdere kanten bekeken worden? Nodig dan gerust meerdere supporters uit.

Investering

Investering

Kosten traject

Jouw investering in Emotionele intelligentie Online met coach bedraagt € 413,00 (exclusief 21% btw).

Betaalwijze

Na ontvangst van je aanmelding versturen we de factuur. Deze dient binnen 30 dagen na factuurdatum te worden voldaan maar uiterlijk voor aanvang van de training/opleiding.

Ervaringen

Ervaringen

Schrijf jouw beoordeling

Beoordeling

Vul je volledige naam in
Vul een correct emailadres in

Locatie

Wat zijn je ervaringen

Prisca Egter van Wissekerke
Advies? 0418-688 510
Twijfel je over de juiste opleiding?

Emotionele intelligentie Online met coach

 • New Heroes

Vergelijkbare trainingen