Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud
Informatiemiddag Bachelor en Masters

Informatiemiddag Bachelor en Masters

Creëer meer impact voor je organisatie en de samenleving

  • Maak kennis met SUAS en onze erkende bachelor- en masteropleidingen
  • Laat je inspireren door de wetenschappelijke inzichten van onze docenten
  • Proef de sfeer, ontmoet studenten en alumni, stel vragen en ontvang advies

Bekijk alle details

Vanaf prijs
Uitvoering
Event
Vanaf prijs
Gratis
Aantal deelnemers
20-80 deelnemers
Onderwerpen

Dit is het programma van Informatiemiddag Bachelor en Masters

Heb je behoefte aan wetenschappelijke verdieping in je vakgebied? Of wil je ontwikkelen tot een ware T-shaped professional binnen je team? Onze geaccrediteerde bachelor- en masteropleidingen zijn modulair opgebouwd en speciaal als deeltijdopleiding ontworpen voor jou als werkende professional. Je kunt zo flexibel studeren naast je baan. Je kunt kiezen voor een hele master of bachelor, een verkort programma of een losse module. Wat past het beste bij jouw leerdoelen?

Tijdens de informatiemiddag maak je kennis met SUAS, de studielocatie in Zaltbommel en onze aanpak. Je ontdekt onze visie op leren en de inhoud van de opleidingen via verschillende proefcolleges. De proefcolleges worden verzorgd door toonaangevende docenten uit ons geaccrediteerde hoger onderwijs.

Daarnaast zijn er gedurende dit event studieadviseurs, studenten en alumni aanwezig om jouw specifieke vragen te beantwoorden. Zo weet jij na afloop of studeren bij SUAS de juiste keuze voor jouw ontwikkeling is. En niet onbelangrijk. Je hebt je netwerk uitgebreid en bent geïnspireerd door nieuwe kennis en inzichten.

Het programma ziet er als volgt uit:

13.00 uur: Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers

13:30 uur: Plenaire opening: ontdek wat studeren bij SUAS inhoudt

14:00 uur: Break-out sessies: volg een proefcollege naar keuze

15:15 uur: Plenaire afsluiting

15:30 uur: Beursvloer en netwerkborrel (tot 16:30 uur)

Resultaten

Na afloop van de informatiemiddag Bachelor en Masters:

  • Heb je kennis gemaakt met SUAS, de docenten en studieadviseurs
  • Ben je op de hoogte van ons opleidingsaanbod op bachelor- en masterniveau
  • Heb je kennis van enkele actuele wetenschappelijke nieuwe inzichten
  • Sta je weer op scherp met nieuwe perspectieven en inspiratie
  • Heb je persoonlijk advies gekregen op basis van jouw doelen

Ervaar welke bachelor- of masteropleiding bij je past

Voor wie?

Je oriënteert je op een bachelor- of masteropleiding naast je werk. Je bent op zoek naar inhoudelijke verdieping die je kunt gebruiken in de praktijk. Je hebt interesse in Psychologie, Human Resource Management, Verandermanagement, Kwaliteit- en Procesmanagement, Bedrijfskunde en/of Educational Leadership. Het is ook mogelijk om losse modules van ons geaccrediteerde aanbod te volgen.

Inhoud

Je kunt tijdens deze informatiemiddag kiezen uit 4 break-out sessies. In elke sessie staat een andere bachelor- of masteropleiding centraal. Je krijgt kort informatie over de inhoud ervan en krijgt direct een proefcollege van één van de docenten uit de opleiding. Het doel is jou een goed beeld te geven van de opbouw en onderwerpen uit de opleiding.

Ons geaccrediteerde aanbod:

Bachelor Bedrijfskunde

De Bachelor Bedrijfskunde is er voor de verbinder, veranderaar en innovator in organisaties. Als bedrijfskundige opereer je op het snijvlak van organisatie en buitenwereld. Met deze opleiding verbreed je je inzicht in visie, strategie, inrichting van processen, maatschappelijk ondernemen, marketing, financieel management, bedrijfsculturen, coaching, samenwerken, effectief communiceren en verandermanagement.

Proefcollege (2-11): Innovatie en commerciële strategie in de nieuwe economie – Marc Eilering

Ondernemen en organiseren in de nieuwe economie vraagt om nieuwe en betekenisvolle organisatievormen, management- en leiderschapsstijlen en nieuwe producten en diensten. In dit proefcollege zoemen we in op de rol van innovatie. Wat betekent het, hoe organiseer je innovatie en hoe kom je tot een innovatief businessmodel?

Master Human Development

De Master Human Development is een brede opleiding die bestaat uit verschillende specialisaties. Met de verschillende modules is deze opleiding interessant voor leidinggevenden, HRM- of HRD-professionals en organisatieadviseurs. En voor docenten, coaches, trainers en professioneel begeleiders. Je hebt een aantal jaren werkervaring en bent werkzaam bij een profit- of non-profitorganisatie.

Proefcollege (2-11): Innoveren met behulp van breinkennis – drs. Ria van Dinteren

Jullie maken kennis met de neurowetenschap en wat er nodig is om te blijven leren. Waarom leert de een makkelijker dan de ander en wat is er nodig om mensen blijvend te laten leren. Je krijgt tools om al direct het een en ander in de praktijk te brengen.

Master Kwaliteitsmanagement

De Master Kwaliteitsmanagement is er voor kwaliteitsmanagers, -medewerkers en procesmanagers. In deze master ontwikkel je een gedegen wetenschappelijke basis. Je maakt kennis met verschillende perspectieven op het vlak van kwaliteitsmanagement. Hierdoor vorm je een goed beeld van de mogelijkheden voor continue verbetering van de processen en kwaliteitssystemen binnen je organisatie.

Proefcollege (2-11): Kwaliteitsmanager, waar ga je naar toe? – ir. Jos Groenendijk

Kwaliteitsmanager, waar kom je vandaan, waar sta je nu en waar ga je naar toe? Hofnar, Sjamaan, Regisseur, Verbinder… Je benaming is hetzelfde gebleven. De invulling, de vereiste kennis, vaardigheden en je positie allerminst! We gaan vanuit de huidige ontwikkelingen het toekomstig perspectief van de kwaliteitsmanager met elkaar exploreren.

Master Bedrijfskunde

In de Master Bedrijfskunde verdiep je je in de nieuwe economische werkelijkheid en hoe je je vaardigheden kunt inzetten om richting te geven aan toekomstbestendige waardeproposities, hoe je financieel en ook maatschappelijk rendement creëert en in complexe en uitdagende vraagstukken uit de eigen werkomgeving waar geen panklare oplossing voor is.

Proefcollege (2-11): Innovatie en commerciële strategie in de nieuwe economie – Marc Eilering

Ondernemen en organiseren in de nieuwe economie vraagt om nieuwe en betekenisvolle organisatievormen, management- en leiderschapsstijlen en nieuwe producten en diensten. In dit proefcollege zoemen we in op de rol van innovatie. Wat betekent het, hoe organiseer je innovatie en hoe kom je tot een innovatief businessmodel?

Master Educational Leadership (accreditatie in aanvraag)

“Mastertitel is onder voorbehoud van positieve accreditatie door de NVAO.”

In de Master Educational Leadership ontwikkel je binnen de context van het onderwijs jouw professionele en persoonlijke leiderschapskwaliteiten. Je werkt samen met stakeholders in de omgeving van jouw organisatie, bouwt aan een sterk intern team en leercultuur. Ook kun je kennismaken met een actieleercyclus. Elke module is los te volgen.

Proefcollege (2-11): Omgevingsgericht en Ondernemend leiderschap in het Onderwijs – Marjowella Stael MM

In hoeverre kan jij leiderschap in het onderwijs strategisch en praktisch toepassen in jouw organisatie, management en in jouw team? Jouw omgeving én ondernemend vermogen staan centraal. Krijg inzicht in de formele en informele stromen. Leer jouw interne en externe speelveld kennen. Krijg inspiratie over hoe jij jouw team meekrijgt.

De inhoud van de proefcolleges kunnen per informatiemiddag verschillen.

Kosten

Event

Deelname aan dit event is kosteloos.

Programma

Het Informatiemiddag Bachelor en Masters duurt 3,5 uur. Het event vindt plaats bij Schouten en Nelissen aan de Van Heemstraweg West 5 te Zaltbommel.

Event

  • van 13.00 tot 16.30 uur

Deelnemers

De maximale groepsgrootte van dit event is 80 deelnemers.

Docenten

Dit worden je docenten

  • Marc Eilering

    Avans Hogeschool

    Marc Eilering heeft bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit waarna hij verschillende functies in Corporate Finance heeft bekleed. Hierna heeft hij als ondernemer een eigen uitgeverij opgericht en gedurende 10 jaar geleid. Momenteel is hij als docent ondernemerschap en innovatie verbonden aan Avans Hogeschool en brengt hij als business developer van start-ups zijn kennis en ervaring op het gebied van waardepropositie en business model innovatie dagelijks in de praktijk. Hij heeft speciale aandacht voor de meervoudige waardecreatie en impact ondernemerschap en deelt zijn uitgebreide ervaring graag met studenten.

  • Ir. Jos Groenendijk

    Ir. Jos Groenendijk studeerde Vliegtuigbouwkunde aan de Technische Universiteit Delft. Vandaag de dag is hij als toetscoördinator werkzaam bij Project A2 Maastricht en Noorderbrugtracé Maastricht en als adviseur kwaliteitsmanager bij het Project Stationsrenovatie Oostlijn en Zeesluis IJmuiden. Zijn interesse ligt bij verschillende vormen van management: van het proces tot aan kwaliteit en verandermanagement. Hij is coauteur van het boek 'Kwaliteitsmanagement in de praktijk' (2013) en examinator NNK/EOQ-persoonscertificering. Jos is inhoudelijk coördinator voor de Master Kwaliteitsmanagement van SUAS en inhoudelijk verantwoordelijke van en docent in de modules Basis van kwaliteitsmanagement en Inrichting van kwaliteitsmanagement.

  • Drs. Ria van Dinteren

    Drs. Ria van Dinteren is bedrijfskundige en onderwijskundige. Ze is thuis op inhoudelijke thema’s zoals anders leren leren, vitaliteit en innovatie. Sinds 2010 houdt zij zich bezig met de toepassingen van breinkennis in organisaties. Zij werkt als coach en begeleider van managementteams en heeft boeken over neurowetenschap op haar naam staan waaronder Brein@work (in 2011 genomineerd als managementboek van het jaar) en Breinopeners. Ze heeft een eigen organisatieadviesbureau Breinwerk, maakt deel uit van het valorisatiepannel van de VU over de toepassingen van neurowetenschappelijk onderzoek en zit in de Program Advisory Board van de ATD (American Association for Talent Development). In 2017 ontving ze de Lifetime Achievement award van de NVO2.

  • Marjowella Stael MM

    Marjowella Strael MM heeft blijven ondernemen en vernieuwen, en innovatief en flexibel toewerken naar de gewenste situatie, de kern van haar missie in adviseurschap en begeleiding van organisaties gemaakt. Ontwikkelen van inhoud en toepassing ervan, waarbij altijd het individuele persoonlijk leiderschap als uitgangspunt geldt. Hieraan werkt ze dagelijks op een hele pragmatische wijze. Ze is afgestudeerd Master of Marketing. Als marketeer heeft ze ruim 20 jaar als formule- en marketing communicatie verantwoordelijke bij landelijke retailers gewerkt. In 2011 is ze bewust van het puur commerciële leven overgestapt naar Avans Hogeschool. Daar heeft ze de volledige leerlijn Persoonlijke Professionele Ontwikkeling ontwikkeld en uitgerold.

)

Deelnemen aan Informatiemiddag Bachelor en Masters

Informatiemiddag Bachelor en Masters

Creëer meer impact voor je organisatie en de samenleving

  • Maak kennis met SUAS en onze erkende bachelor- en masteropleidingen
  • Laat je inspireren door de wetenschappelijke inzichten van onze docenten
  • Proef de sfeer, ontmoet studenten en alumni, stel vragen en ontvang advies

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Susanne Beukes

Opleidingsadviseur

)