Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Ontdek wat jou sterker maakt

 • Zet de eerste stap op weg naar groei en versterk jezelf
 • Ontvang persoonlijk advies en vind de leervorm die bij jou past 
 • Ervaar onze unieke aanpak in een workshop naar keuze

Voor wie?

Je zoekt de juiste route naar persoonlijke groei en voldoening. Maar wat past bij jou? Welke ontwikkelkansen liggen er voor het oprapen? Hoe haal je meer uit jezelf? Als je dat eens zou weten, dan zou je betere keuzes kunnen maken. Ontdek op deze voorlichtingsavond hoe je jezelf kunt versterken en hoe wij je daarbij kunnen helpen.

Meer over dit event


Onderwerpen

Ontdek wat jou sterker maakt

Voor wie?

Je zoekt de juiste route naar persoonlijke groei en voldoening. Maar wat past bij jou? Welke ontwikkelkansen liggen er voor het oprapen? Hoe haal je meer uit jezelf? Als je dat eens zou weten, dan zou je betere keuzes kunnen maken. Ontdek op deze voorlichtingsavond hoe je jezelf kunt versterken en hoe wij je daarbij kunnen helpen.

 • Zet de eerste stap op weg naar groei en versterk jezelf
 • Ontvang persoonlijk advies en vind de leervorm die bij jou past 
 • Ervaar onze unieke aanpak in een workshop naar keuze

Overzicht

Uitvoering
Event
Locatie
ZALTBOMMEL
Aantal deelnemers
30-90 deelnemers

Dit is het programma van Voorlichtingsavond

Wil je andere keuzes gaan maken, maar weet je niet goed waar te beginnen? Overweeg jij een training of een persoonlijk coachingstraject, maar twijfel je over het wat en hoe? Tijdens onze voorlichtingsavond ontdek je hoe wij jou kunnen versterken met je persoonlijke en professionele ontwikkeling. In één avond weet je waar jouw ontwikkelkansen liggen. 

Je krijgt inzicht in onze werkwijze en gaat deze zelf ervaren in een van de aangeboden workshops. Als je wilt, krijg je ter plekke een persoonlijk adviesgesprek waarin de juiste training of coaching voor jou boven water komt. Na deze avond weet je precies welke vorm van leren het best aansluit op jouw leerbehoefte. 

Inhoud van de avond

We starten de voorlichtingsavond met een plenaire presentatie over de aanpak van Schouten & Nelissen. Daarna kun je in een workshop naar keuze ervaren wat onze trainingen inhouden. Na de workshop zijn onze opleidingsadviseurs er om je persoonlijk advies te geven. En natuurlijk kun je kennismaken met onze trainers en coaches.

Programma 

 • Vanaf 17.00 uur: Inloop en ontvangst (met hartige soep en een broodje) + inschrijving persoonlijk adviesgesprek (optioneel)
 • 18.00 uur: Presentatie Schouten & Nelissen
 • 18.30 uur: Workshop naar keuze 
 • 19.30 uur: Persoonlijk adviesgesprek (optioneel) 
 • 20.30 uur: Afsluiting

Resultaten

 • Je hebt je leerdoel, ontwikkelwens of coachvraag helder
 • Je kent de leervorm die past bij je persoonlijke of professionele leerdoelen
 • Je gaat naar huis met een trainings- of coachingsadvies op maat
 • Je weet hoe je sterker wordt met training of coaching
 • Je hebt de eerste stap gezet op weg naar persoonlijke groei
 • Je bent bekend met de aanpak en werkwijze van Schouten & Nelissen

Inhoud

Workshop naar keuze

Tijdens deze voorlichtingsavond maak je een keuze uit 4 workshops. In deze workshops maak je kennis met onze visie op leiderschap, persoonlijke kracht en vitaliteit. Bovendien ontdek je het brede aanbod van trainingen en coaching.

1. Workshop: Adem in/Adem uit 

Ademen is een zeer belangrijke tool om je vitaliteit te verhogen. We ademen de hele dag, maar doen we dit ook bewust? Er zijn vele verschillende ademtechnieken die je leren hoe te ontspannen, meer energie te geven en weer contact te maken met je lichaam. Leer én ervaar door middel van oefeningen hoe ademen werkt en wat het voor je vitaliteit, veerkracht en persoonlijke effectiviteit kan betekenen.

2. Workshop: Persoonlijke kracht 

Persoonlijke kracht leer je niet, maar heb je al. Hoe maak je dat wat in de kern al aanwezig is, méér zichtbaar voor anderen en voelbaar voor jezelf? Dit onderwerp is niet mystiek, maar juist alledaags en vaak meer aanwezig dan je beseft. Waar het vooral om draait: oog krijgen voor je kracht, zodat je het kunt gebruiken. In deze workshop maak je hiermee kennis.

3. Workshop: Coachend leiderschap

Als (aankomend) leider is het ontwikkelen van veerkrachtige en wendbare medewerkers belangrijk. Uiteraard. En resultaten halen, acute problemen oplossen en efficiënt werken ook. Maar gaat dit alles wel samen? Regelmatig vraag je je af of je wel kunt coachen in de hectiek van alledag. In deze workshop onderzoek je de paradox tussen de korte en lange termijn en leer je hoe je daar zelf evenwicht in kunt brengen. 

4. Speedcoaching: 1-op-1 met een coach 

Ontdek wat coaching is en waar het jou kan ondersteunen in je werk en leven. In deze speedcoachsessie van 15 minuten onderzoek je met een echte coach de kern van jouw (coach)vraag. De nieuwe inzichten helpen je direct verder. Zo maak je op een laagdrempelige manier kennis met het effect van coachen. Leuk, praktisch én straight-to-the-point.

Kosten en financiering

Event

Deelname aan dit event is kosteloos, maar niet vrijblijvend. Dit betekent dat wij, in het geval van no-show (zonder dat de deelnemer tenminste 48 uur van te voren is afgemeld), het recht voorbehouden € 25,00 in rekening te brengen voor reeds gemaakte kosten.

Docenten

 • Jan den Breejen
 • Petra Sevinga

Traject

De Voorlichtingsavond bestaat uit 1 avond. Het event vindt plaats bij Schouten & Nelissen aan de Van Heemstraweg West 5 te Zaltbommel.

Avond:

 • van 17.00 tot 21.00 uur

Deelnemers

De maximale groepsgrootte van dit event is 90 deelnemers.

Deelnemen aan Voorlichtingsavond

Bijvoorbeeld op do. 25 maart in ZALTBOMMEL

Voorlichtingsavond

Gratis

Deelnemen op do 25 maart 2021, ZALTBOMMEL


Totaal

Gratis

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Michiel van Riel

Opleidingsadviseur