• (3 ervaringen)

Functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren

  • Time icon 2 dagen
  • Price icon € 995,00
  • 4-12 deelnemers
  • Hoger rendement van functionerings- en beoordelingsgesprekken
  • Doel- en resultaatgerichte HR-gesprekken voeren met medewerkers
  • Structureel het beste in je medewerkers naar boven halen
Aanmelden binnen 3 minuten!

De training incompany volgen? Meer informatie

Overzicht

Voor wie streeft naar gesprekken met meer impact

Je geeft leiding (of gaat dit binnenkort doen) en voert planning-, voortgangs- en beoordelingsgesprekken. Je wilt het beste uit je mensen halen en tegelijkertijd optimale resultaten voor het team en de organisatie boeken. Ook wil je graag goed voorbereid en zelfbewust deze gesprekken leiden en ervoor zorgen dat ze ook echt impact hebben.

Download brochure - PDF

Je resultaten na Functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren

  • Je bereidt gesprekken goed voor en haalt er het maximale uit
  • Je voert de regie over het gesprek
  • Je kunt positieve en negatieve feedback geven en ontvangen
  • Je voelt je zekerder, ook in lastige situaties
  • Je bent in staat om écht contact te maken met je mensen
Programma

Dit ga je leren in Functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren

Functioneringsgesprekken, planningsgesprekken, beoordelingsgesprekken: ze horen bij je werk als leidinggevende. Soms voelen ze aan als verplichte nummers. En dat terwijl je met deze gesprekken bij uitstek je mensen kunt helpen om te groeien en resultaten te behalen. Deze praktische training geeft je alle handvatten die je nodig hebt om deze gesprekken goed voorbereid en vaardig te voeren.

De onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Het 'waarom' van deze gesprekken
  • Jouw invloed op de bedrijfsresultaten
  • Het planningsgesprek
  • Het functioneringsgesprek
  • Het beoordelingsgesprek
  • Complimenten maken en talenten benoemen
  • Lastige onderwerpen bespreekbaar maken
  • Omgaan met emoties

Blijf je ontwikkelen met New Heroes

Na afloop van je training ontvang je 6 maanden toegang tot het online platform New Heroes, waar je verder kunt werken aan je vaardigheden op het gebied van persoonlijke kracht, communicatie en leiderschap. Alles in jouw eigen tempo, waar en wanneer jij het wilt. Kijk op www.sn.nl/new-heroes voor meer informatie.

Programma

Intake

Doelstellende vragenlijst

Voorafgaand aan de training vul je online een competentiescan en vragenformulier in. De trainer checkt hiermee of de training aansluit bij jouw leerwensen en verwachtingen. Daarna krijg je vaak al studiemateriaal of een voorbereidende opdracht, zodat je direct aan de slag kunt.

Programma

Leerdagen

De totale doorlooptijd van de training bedraagt 1 maand. De training bestaat uit een doelstellende vragenlijst en 2 blokken van 1 dag.

Blok 1 en 2:

  • 1 dag van 09.30 tot 17.00 uur
Praktijkbegeleiding

Mentor

Je leert pas echt als je het geleerde toepast in de praktijk. Je gaat binnen jouw eigen organisatie aan de slag met diverse praktijkopdrachten en kiest een mentor die je begeleidt en stimuleert bij jouw leerproces. Dit kan je leidinggevende of een (senior) collega zijn. Op www.sn.nl/mentor vind je meer informatie over de rol van de mentor.

Groepsgrootte

Deelnemers

De maximale groepsgrootte van deze training is 12 deelnemers.

Afronding

Certificaat

Na afronding van de training ontvang je, op basis van aanwezigheid en actieve deelname, een certificaat van Schouten & Nelissen. Hiermee heb je een door het bedrijfsleven kwalitatief hoog gewaardeerd certificaat in huis.

Data & Locaties

Selecteer een startdatum

  • di. 26 september 2017
    Utrecht
    15% korting
    Lesdagen en tijden
    • di. 26 september 2017
      09:30 - 17:00
    • di. 31 oktober 2017
      09:30 - 17:00

    Locatie
    BCN Utrecht Daltonlaan
    Daltonlaan 100,
    3584 BJ, Utrecht

    • Hiermee reserveer je twee weken een plaats
  • ma. 13 november 2017
    Rotterdam
    Lesdagen en tijden
    • ma. 13 november 2017
      09:30 - 17:00
    • ma. 11 december 2017
      09:30 - 17:00

    Locatie
    Bilderberg Parkhotel Rotterdam
    Westersingel 70,
    3015 LB, Rotterdam

    • Hiermee reserveer je twee weken een plaats
  • vr. 08 december 2017
    Amersfoort
    Lesdagen en tijden
    • vr. 08 december 2017
      09:30 - 17:00
    • vr. 12 januari 2018
      09:30 - 17:00

    Locatie
    Regardz Eenhoorn Amersfoort
    Barchman Wuytierslaan 2,
    3818 LH, Amersfoort

    • Hiermee reserveer je twee weken een plaats
  • di. 06 maart 2018
    Rotterdam
    Lesdagen en tijden
    • di. 06 maart 2018
      09:30 - 17:00
    • di. 10 april 2018
      09:30 - 17:00

    Locatie
    Bilderberg Parkhotel Rotterdam
    Westersingel 70,
    3015 LB, Rotterdam

    • Hiermee reserveer je twee weken een plaats
  • do. 24 mei 2018
    Utrecht
    Lesdagen en tijden
    • do. 24 mei 2018
      09:30 - 17:00
    • do. 21 juni 2018
      09:30 - 17:00

    Locatie
    Regardz La Vie Utrecht
    Lange Viestraat 351,
    3511 BK, Utrecht

    • Hiermee reserveer je twee weken een plaats
Investering

Investering

Trainingskosten

Je betaalt voor de training € 995,00 (exclusief 21% btw). Dit bedrag is exclusief trainingsmateriaal en arrangementskosten.

Volg je de training privé of via een btw-vrijgestelde organisatie (bijvoorbeeld overheid, zorginstelling of bank)? Dan bieden wij je de voordelige mogelijkheid om geen btw te betalen over de training en datgene wat onlosmakelijk is verbonden aan de training. Hiervoor berekenen wij een toeslag van 10%. De investering in jouw training bedraagt dan € 1.094,50. Deze keuze kun je aangeven op het online inschrijfformulier of bij jouw telefonische inschrijving.

Trainingsmateriaal

Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van trainingsmateriaal. Hiervoor betaal je een bedrag van € 107,40 (exclusief btw).

Het trainingsmateriaal bevat de volgende literatuur:

  • Van selectiegesprek tot exitinterview (POD)
  • Hoe zal ik het zeggen?

Mocht je reeds in het bezit zijn van bovengenoemde literatuur of om een andere reden de literatuur niet via ons willen ontvangen, geef dit dan aan in het opmerkingenveld op het online inschrijfformulier of bij jouw telefonische inschrijving.

Daarnaast bevat het pakket specifiek materiaal dat in deze training wordt gebruikt. Het betreft vereiste materialen zoals: syllabus, handouts, persoonlijke licentie voor de leercommunity en online tests/scans. Je ontvangt na afloop van je training tevens 6 maanden toegang tot het online platform van New Heroes.

Arrangement

Voor het gebruik van de accommodatie, koffie/thee en een uitgebreid lunchbuffet betaal je totaal € 140,00 (exclusief btw).

Betaalwijze

Na ontvangst van je aanmelding versturen we de factuur. Deze dient binnen 30 dagen na factuurdatum te worden voldaan maar uiterlijk voor aanvang van de training/opleiding.

Ervaringen

Ervaringen

Schrijf jouw beoordeling

Beoordeling

Vul je volledige naam in
Vul een correct emailadres in

Locatie

Wat zijn je ervaringen

Advies

Opleidingsadvies aanvragen?

Twijfel je over de juiste opleiding? Onze opleidingsadviseurs kennen het aanbod door en door en gaan graag het gesprek met je aan. Zij helpen je met het vinden van een training die echt bij jou en jouw opleidingsvraag past.

Onderwerpen die o.a. aan bod komen:

  • Waarom ben je opzoek?
  • Wat zou je willen leren?

Bel direct voor opleidingsadvies met een van onze adviseurs op 0418 688 510. Of vul het opleidingsadviesformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Opleidingsadvies aanvragen

Hiermee reserveer je twee weken een plaats
Stefanie Piek
Advies? 0418-688510
Twijfel je over de juiste opleiding?

Functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren

  • Erkenningen en lidmaatschappen
  • Erkenningen en lidmaatschappen

Vergelijkbare trainingen

Pluspunten van Incompany trainingen


Een groepstraining is de ideale optie als in jouw organisatie meerdere medewerkers voor dezelfde uitdaging staan. We passen de gebruikte oefeningen en voorbeelden aan op de situatie in jouw organisatie.

  • Efficiënt - Je brengt in één keer de kennis en competenties van complete teams naar een hoger niveau.
  • Hoog rendement - De specifieke leerdoelen en -wensen van jouw collega’s staan centraal.
  • Borging - We maken gebruik van actuele praktijksituaties voor optimale borging van leerdoelen.
  • Altijd - Jij bepaalt het moment waarop we de training organiseren. 
  • Overal - We organiseren de training waar jij wil. Binnen of buiten je organisatie.