Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

HBO Associate degrees

Binnenkort komen we met onze nieuwe Associate degree Bedrijfskunde. Lees er hier alles over.


De Associate degree Bedrijfskunde is in ontwikkeling

We zijn momenteel druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe Associate degree Bedrijfskunde ten behoeve van de accreditatie aanvraag. We doen er alles aan om ook deze nieuwe Associate degree net als onze Masters officieel bij de NVAO ingeschreven te krijgen. 

Een Associate degree (Ad) is een tweejarige opleiding op hbo-niveau. Je kunt hiermee direct aan de slag of je kunt verder studeren aan een bacheloropleiding.

Wil jij praktisch inzicht opdoen over hoe organisaties werken en hoe de performance flink verbeterd kan worden? Dan is onze nieuwe Associate Degree Bedrijfskunde een uitstekende keuze. Met deze tweejarige opleiding verbreed je je inzicht in marketing, financieel management, bedrijfsprocessen, cultuur en de rol van de bedrijfskundige. Twijfel je nog? Neem dan contact op met de opleidingsadviseur voor een vrijblijvend en persoonlijk advies.

Onze Associate degree (Ad) Bedrijfskunde leidt je op tot T-shaped professional. Naast een specialisme ontwikkel je jezelf ook in de breedte en maak je je andere disciplines eigen. Je ziet hierdoor wat er in een specifieke situatie nodig is om prestaties te verbeteren, je wordt een betere gesprekspartner en je werk beter samen. Het programma omvat alle aspecten van bedrijfskundige processen in onderlinge samenhang. Daarnaast staat de ontwikkeling van persoonlijk en professioneel leiderschap centraal. De hele Associate degree wordt binnenkort verwacht. Vul het contact formulier in en we houden je vrijblijvend op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Houd me op de hoogte

Start nu alvast met je eerste module 

Onze ervaring is dat studenten graag stapsgewijs beginnen en er eerst voor kiezen om met één module te starten. Het enthousiasme van de eerste module zorgt er vrijwel altijd voor dat ze daarna doorpakken met de tweede en tot slot opbouwen tot bijv. een Associate degree of zelfs hele Bachelor of Master. De eerste 10 HBO modules die onderdeel zijn van de Associate degree Bedrijfskunde kun je nú al volgen. Met welke module ga jij starten?

Wil je liever starten met een andere HBO module?

Bekijk alle HBO modules

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Ditty van der Elst

Opleidingsadviseur