Trainingen, cursussen en opleidingen in Heeze (Eindhoven)

Ben je op zoek naar een cursus in Eindhoven en omgeving? Schouten & Nelissen biedt opleidingen in Heeze. Werk samen met ons aan je soft skills en ontdek hoe jij je talenten en vaardigheden optimaal kunt inzetten. Ontdek onze mogelijkheden en maak je keuze.


Ga zelf achter het stuur zitten

Sta je er weleens bij stil hoe je het beste uit jezelf kunt halen? Wanneer je ervoor kiest om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken, geef je automatisch richting aan je loopbaan. 

Wil je assertiever worden, je proces- en projectmanagement vaardigheden versterken of werken aan je vitaliteit? Of misschien bedenk je dat je meer hebt aan een training persoonlijke effectiviteit

Trainingslocatie Heeze (Eindhoven)

Heb je een opleiding in Heeze op het oog? Trainingslocatie Conferentiehotel Kapellerput ligt nabij Eindhoven en is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Onderstaand vind je de adresgegevens voor je training in Heeze*. 

Conferentiehotel Kapellerput
Somerenseweg 100
5591 TN Heeze

Je cursus vindt één of meerdere dagen plaats in Heeze. Samen met je mededeelnemers geniet je 's middags van een smakelijke lunch. Bestaat jouw opleiding in Heeze uit meerdere aaneengesloten dagen? Dan kun je van de mogelijkheid gebruik maken om een diner en/of een hotelovernachting bij te boeken. 

*Onder voorbehoud van wijzigingen


Trainen in een andere stad

Ben je op zoek naar een trainingslocatie buiten Heeze? Schouten & Nelissen biedt opleidingen en trainingen aan door heel Nederland. Vind de locatie bij jou in de buurt


Over Schouten & Nelissen

Als specialist in learning & development werkt Schouten & Nelissen wereldwijd aan de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Dit doen we al sinds 1980. En met succes!

''Live begins at the end of your comfort zone.''

Neale Donald Walsch