Leren relativeren Online met coach

  • Time icon Online
  • Price icon € 413,00
  • 1-1 deelnemers
  • Niet de situatie, maar je ideeën en emoties bepalen hoeveel stress je ervaart
  • Insteek van RET is om jezelf te veranderen door je gedachten te veranderen
  • Deze online training met e-coach leert je beter omgaan met lastige situaties
Aanmelden binnen 3 minuten!
Overzicht

Bewust zijn van irrationele gedachten en ze ombuigen

Invloeden van buitenaf en emoties kunnen stress veroorzaken, maar de grootste bepalende factor ben je zelf. Basisprincipe van de RET-methode is dat niet de situatie, maar jouw ideeën en emoties over de situatie bepalen hoeveel stress je ervaart. Insteek van RET-training is: jezelf veranderen door je gedachten te veranderen. RET kan je helpen beter om te gaan met vervelende situaties.

Download brochure - PDF

Je resultaten na Leren relativeren Online met coach

  • Je kunt omgaan met irrationele gedachten
  • Je beschikt over effectief gedrag om denkpatronen te doorbreken
  • Je bent in staat ongewenste emoties en stress te verminderen
Programma

Dit ga je leren in Leren relativeren Online met coach

De RET methode leert je met behulp van logisch denken op een systematische manier naar situaties te kijken en om te gaan met belemmerende gedachten. Dat kan je helpen. Die aanpak ga je in deze RET cursus veel oefenen. Zelfsturing en rationeel denken zijn daarbij van belang. Kijken hoe anderen het doen, maar vooral door het zelf stapsgewijs te doen.

We hebben allemaal weleens last van gevoelens als verdriet of boosheid. Soms kunnen zulke emoties ons echt in de weg zitten en zorgen ze voor stress. Misschien niet iedere dag of iedere keer, maar wel heel regelmatig. Kennis over de RET kan je veel opleveren. Je leert je bewust te zijn van irrationele gedachten en kunt deze ombuigen.

Wij reiken je kennis aan, laten je stappenplannen zien, schetsten denkpatronen, laten je oefeningen doen met het oog op effectief gedrag en vragen je een dagboek bij te houden. Je e-coach staat klaar om waar nodig feedback te geven. Heb je de discipline om regelmatig te oefenen, dan ga je mooie resultaten zien.

Programma

Programma

Online

De gemiddelde tijdsinvestering voor de gehele training is circa 10 uur. Daarnaast kan je de e-coach inzetten op de tijden en zaken wat voor jou belangrijk is. Jij bepaalt tenslotte.

Praktijkbegeleiding

De supporter

Uniek bij deze online training is dat je werkt met een supporter. Dit is een door jouzelf gekozen persoon, die jij vertrouwt, en die jij uitnodigt om jou te begeleiden tijdens je leerreis. Want dingen gaan veranderen en is soms best lastig in je eentje. Een supporter kan jou ook een spiegel voorhouden en feedback geven over wat je goed en minder goed doet. Het zal je verbazen wat anderen bij jou waarnemen. Wil je graag van meerdere kanten bekeken worden? Nodig dan gerust meerdere supporters uit.

Investering

Investering

Kosten traject

Jouw investering in Leren relativeren Online met coach bedraagt € 413,00 (exclusief 21% btw).

Betaalwijze

Na ontvangst van je aanmelding versturen we de factuur. Deze dient binnen 30 dagen na factuurdatum te worden voldaan maar uiterlijk voor aanvang van de training/opleiding.

Ervaringen

Ervaringen

Schrijf jouw beoordeling

Beoordeling

Vul je volledige naam in
Vul een correct emailadres in

Locatie

Wat zijn je ervaringen

Wieneke Wegeling
Advies? 0418-688 510
Twijfel je over de juiste opleiding?

Leren relativeren Online met coach

  • New Heroes

Vergelijkbare trainingen