Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Mentale innovatie: Zet het leven naar je hand!

Hans van Breukelen en Schouten & Nelissen hebben de handen ineen geslagen. De jarenlange ervaring die beiden hebben in het sterker maken van mensen heeft geresulteerd in een uniek concept: Mentale Innovatie. Een toolbox die ervoor gaat zorgen dat jij van incidenteel succes de stap in je leven kan zetten naar duurzame verandering!

Bestel het boek


Mentale innovatie is:

‘op basis van bevlogenheid en doorzettingsvermogen, bewegen naar een leven zonder beperkingen, waarin zelfeffectiviteit en aanpassingsvermogen de doorslag geven’.

Van eenmalige comeback naar duurzame verbetering

Eerder schreven Hans van Breukelen en Benno Diederiks de bestseller Maak je comeback. Daarin gaven ze acht praktische stappen om na een stevige ‘valpartij in het leven’ weer de regie terug te pakken. Om jezelf opnieuw een levensinvulling te geven waar je je weer nuttig en zinvol voelt. Dat boek ging over een incidentele comeback. Vandaaruit zijn ze verder gaan bouwen: Hoe kunnen we van een incidenteel succes een duurzame verandering maken? Hoe kun je vaker beter in je vel zitten, waardoor je eventuele tegenvallers makkelijker kunnen pareren?

Samenwerking

Vanuit die zoektocht zijn ze gaan kijken naar meer en andere vormen om met dat concept aan de slag te gaan. Om naast het boek ook een (online) training te ontwikkelen met dezelfde opbouw en stappenplan.

En zo kwam Schouten & Nelissen in beeld. Met al 40 jaar ervaring in het ontwikkelen van leertrajecten voor persoonlijke ontwikkeling en het versterken van persoonlijke groei in de vorm van trainingen, online leermodules, masterclasses én boeken.

Mentale innovatie is werkzaam als boek, ebook, luisterboek, online training en masterclass. 

Wil je dat je openstaat voor nieuwe kansen en meer op je eigen kracht gaat varen? Verlang je ernaar om jezelf opnieuw uit te vinden? Mentale innovatie is het proces dat dit mogelijk maakt.

Bevlogenheid - Doorzettingsvermogen - Weerbaarheid - Aanpassingsvermogen - Zelfeffectiviteit

Het boek

Wat je ook tegenkomt in je leven, jij kunt altijd bepalen hoe je ermee omgaat. Met de vijf pijlers van mentale innovatie kun je de regie houden en op zelfontwikkeling en duurzame groei sturen. Het praktische stappenplan in dit boek is een robuuste combinatie van wetenschappelijke onderbouwing, oefeningen en praktijkervaring. Het geeft je de handvatten om met volledige focus en vastberadenheid te werken aan jouw langetermijndoelen. Pak de controle, beweeg naar een leven zonder beperkingen en zet het leven naar je hand!

Bestel hier

Online Training

Als je meer wil dan lezen, kan je nu ook zelf aan de slag met de gelijknamige online training van New Heroes. Leer de kracht van jouw brein te gebruiken. Wat heb je nodig als het tegenzit? Wat kan je zélf veranderen aan je situatie? Ontdek jouw mogelijkheden en laat je beperkingen los. In deze leerreis ga je oefenen met mentale innovatie. Waar wacht je nog op?

Naar de leerreis

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Ditty van der Elst

Opleidingsadviseur