Mindmappen Incompany

 • Ontdek alles over de techniek mindmappen
 • Sneller grote hoeveelheden informatie opnemen en onthouden
 • Stimuleer de creativiteit van je medewerkers

Wat kun je verwachten?

Overzicht

Leer relevante informatie snel in kaart te brengen

Op het werk heeft je medewerker dagelijks grote hoeveelheden informatie te verwerken. Hij vindt het lastig om de relevante en zinvolle informatie beter op te nemen, te clusteren en te onthouden. Je wilt dat hij dit sneller en beter kan. Tegelijkertijd wil je zijn eigen creativiteit stimuleren en dat hij ideeën snel kan formuleren en uitwerken.

Download brochure - PDF

Je resultaten na Mindmappen Incompany

De deelnemer sluit deze Incompany training af met het volgende resultaat:

 • Sneller grote hoeveelheden informatie verwerken
 • Orde scheppen in chaotische situaties
 • Gemakkelijk creatieve oplossingen bedenken
 • Je zet mindmaps voor veel verschillende toepassingen
 • Je werkt zelfstandig en in teams met mindmaps
Programma

Dit ga je leren in Mindmappen Incompany

In deze praktische training gaat je medewerker aan de slag met mindmappen: een beroemde techniek om aantekeningen te maken en informatie beter te onthouden. Hij clustert informatie op een natuurlijke manier via een boomstructuur. Ook kan hij mindmappen gebruiken om zijn creativiteit aan te boren of zijn kennis te ordenen. Hij werkt zowel op papier als digitaal. Beide manieren hebben namelijk hun eigen voordelen. Hij leert de basisprincipes en ontwikkelt zijn eigen stijl.

In de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Alle toepassingen van mindmaps
 • Basisprincipes van mindmappen
 • Ontwikkelen van eigen stijl
 • Clusteren en onthouden van informatie
 • Creatieve oplossingen

Programma

Programma

Trainingsdag

Mindmappen Incompany bestaat uit 1 bijeenkomst van 1 trainingsdag.

Bijeenkomst 1:

 • 1 dag van 09.30 tot 17.00 uur
Praktijkbegeleiding

Mentor

Je leert pas echt als je het geleerde toepast in de praktijk. De deelnemer gaat binnen zijn eigen organisatie aan de slag met diverse praktijkopdrachten en kiest een mentor die hem begeleidt en stimuleert bij zijn leerproces. Dit kan de leidinggevende of een (senior) collega zijn. Op www.sn.nl/mentor vind je meer informatie over de rol van de mentor.

Groepsgrootte

Deelnemers

De maximale groepsgrootte van deze training is 14 deelnemers. Het didactisch minimum dat we hanteren is 4 deelnemers.

Afronding

Certificaat

Na afronding van de training ontvangt de individuele deelnemer, op basis van voldoende aanwezigheid en actieve deelname, een certificaat van Schouten & Nelissen. Hiermee heeft de medewerker een door het bedrijfsleven kwalitatief hoog gewaardeerd certificaat in huis.

Investering

Investering

Trainingskosten

Je betaalt voor Mindmappen Incompany met een maximum van 14 deelnemers € 2.500,00 (exclusief 21% btw).

Dit bedrag is inclusief:

 • Voorbereidingstijd trainer
 • Reiskosten trainer
 • Certificaat deelnemers
 • Borgingsgesprek met de opdrachtgever (skype/telefonisch)

Btw

Indien jouw organisatie geen btw kan verrekenen, bieden wij de mogelijkheid om deze training vrijgesteld van het hoge btw-tarief te offreren. In dat geval hanteren wij een prijstoeslag van 10%. Omdat je de btw niet hoeft op te voeren betekent dit feitelijk een korting van 11%. Voor deze training komt de prijs dan op € 2.750,00, vrijgesteld van btw.

Literatuur en trainingsmateriaal

Tijdens Mindmappen Incompany wordt gebruik gemaakt van literatuur en trainingsmateriaal. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt hiervoor per deelnemer een bedrag in rekening gebracht.

Voor literatuur wordt € 12,22 (exclusief 6% btw) per deelnemer berekend en bestaat uit:

 • Mindmappen

Het pakket trainingsmateriaal bevat specifiek materiaal dat door deelnemers in deze training wordt gebruikt, zoals: syllabus, handouts en, indien van toepassing, een persoonlijke licentie voor de leercommunity en online tests/scans. Tevens ontvangt de deelnemer na afloop van de training 6 maanden toegang tot het online platform van New Heroes. Voor dit materiaal wordt een bedrag van € 35,00 per deelnemer berekend. De prijs volgt het gekozen btw-regime van de training.

Trainingslocatie

Is de organisatie in het bezit van een geschikte trainingslocatie? Dan bestaat de mogelijkheid om de uitvoering daar te laten plaatsvinden. Gaat de voorkeur uit naar een externe locatie en wil je de operationele organisatie daarvan aan ons uitbesteden? Wij rekenen voor maximaal 14 deelnemers een bedrag van € 980,00 (exclusief 21% btw).

Facturatie

De factuurverzending vindt plaats maximaal 4 weken voor aanvang van het trainingstraject. We kunnen van start gaan met de training met een formeel akkoord van een tekenbevoegd persoon.

Factuurvereisten

Indien je wenst dat wij een kenmerk op de factuur plaatsen, zoals een kostenplaats of bestelnummer, kun je dit via het online formulier bij ons kenbaar maken. Daarnaast is er de mogelijkheid om dit aan het einde van het te downloaden document, bij ondertekening voor akkoord, te noteren.

Ervaringen

Ervaringen

Schrijf jouw beoordeling

Beoordeling

Vul je volledige naam in
Vul een correct emailadres in

Locatie

Wat zijn je ervaringen

Advies? 0418-683440
Susan Verburg
Twijfel je over de juiste opleiding?

Erkende kwaliteit

 • Erkenningen en lidmaatschappen
 • Erkenningen en lidmaatschappen

Vergelijkbare trainingen