Trainingen, cursussen en opleidingen in Noordwijk

Wil je groeien en zou je graag een cursus in Noordwijk willen volgen? Dat kan! Schouten & Nelissen helpt je bij je persoonlijke ontwikkeling. Samen met jou bekijken we hoe jij jezelf kunt versterken. Bekijk onze mogelijkheden voor opleidingen in Noordwijk en ga aan de slag met je ambitie.


Neem zelf de regie

Sta jij er weleens bij stil hoe je het beste uit jezelf kunt halen? Misschien helemaal niet of soms. Wij geloven dat wanneer je je talenten en vaardigheden optimaal inzet jij in je kracht staat. 

Dus waar ga jij aan werken? Aan je assertiviteit, leiderschap, verandermanagement of de samenwerking met anderen? Wij helpen je graag bij je leerdoel(en).

Trainingslocatie Noordwijk

Heb je gekozen voor een opleiding in Noordwijk? Voor onze cursussen in Noordwijk hebben wij het Golden Tulip Noordwijk als trainingslocatie geselecteerd*. Deze locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken.    

Golden Tulip Noordwijk
Koningin Wilhelmina Boulevard 8
2202 GS Noordwijk

Afhankelijk van de cursus die je gaat volgen, breng je één of meerdere dagen door op de trainingslocatie in Noordwijk. 's Middags staat er een smakelijke lunch klaar voor jou en je medecursisten. Wanneer jouw training uit meerdere aaneengesloten dagen bestaat heb je de mogelijkeid om een diner of hotelovernachting bij te boeken. 

*Onder voorbehoud van wijzigingen


Trainen in een andere stad

Ben je op zoek naar een trainingslocatie buiten Noordwijk? Schouten & Nelissen biedt opleidingen en trainingen aan door heel Nederland. Vind de locatie bij jou in de buurt


Over Schouten & Nelissen

Als specialist in learning & development werkt Schouten & Nelissen wereldwijd aan de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Dit doen we al sinds 1980. En met succes!

''Het schip is zo sterk als zijn bemanning''.

Jan Schouten