Trainingen, cursussen en opleidingen in Oisterwijk (Tilburg)

Wil jij werken aan je soft skills? En ben je op zoek naar een cursus in de omgeving van Tilburg? Een training waarbij je het geleerde meteen kunt toepassen in de praktijk? Schouten & Nelissen helpt jou het beste uit jezelf te halen. Bekijk ons opleidingsaanbod in Oisterwijk en ontdek hoe jij jezelf kunt versterken.


Werken vanuit je persoonlijke kracht

Wij geloven dat het succes van een organisatie wordt bepaald door de mensen die er werken. Jij dus! Wat heb je nodig om je talenten en vaardigheden maximaal in te kunnen zetten? Wij helpen je dit leerdoel te bereiken.

Schouten & Nelissen biedt trainingen op het gebied van o.a. leiderschap, vitaliteit en project- en procesmanagement. Ben je op zoek naar een wetenschappelijke verdieping van je carrière? Bekijk dan onze masteropleidingen

Trainingslocatie Oisterwijk (Tilburg)

Heb je een passende training gevonden in Oisterwijk? Landgoed De Rosep ligt vlakbij Tilburg en is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Hieronder vind je de adresgegevens van de trainingslocatie*.    

Landgoed De Rosep
Oirschotsebaan 15
5062 TE Oisterwijk

De training vindt één of meer dagen plaats op de trainingslocatie. Een lunch is inclusief en staat 's middags klaar voor jou en je medecursisten. Ga je een opleiding volgen die uit meerdere aaneengesloten dagen bestaat? Dan heb je de mogelijkheid om een diner en hotelovernachting bij te boeken. 

*Onder voorbehoud van wijzigingen


Trainen in een andere stad

Ben je op zoek naar een trainingslocatie buiten Oisterwijk? Schouten & Nelissen biedt opleidingen en trainingen aan door heel Nederland. Vind de locatie bij jou in de buurt


Over Schouten & Nelissen

Als specialist in learning & development werkt Schouten & Nelissen wereldwijd aan de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Dit doen we al sinds 1980. En met succes!

''Education isn't something you can finish.''

Isaac Asimov