Persoonlijke coaching Kort en krachtig

  • 6 uur actieve persoonlijke coaching
  • Kort & krachtig werken aan je persoonlijke coachvraag
  • Doorbreek patronen die je functioneren in de weg staan
Aanmelden binnen 3 minuten!
Overzicht

Voor als je jouw impact en invloed wil vergroten

Je bent een senior professional met meer dan 10 jaar werkervaring en je wilt je ontwikkelen via coaching.

Download brochure - PDF

Je resultaten na Persoonlijke coaching Kort en krachtig

Wat coaching je oplevert, hangt af van jouw vraag en wensen. Voorafgaand aan de coaching stem je het gewenste resultaat af met je coach.

Je kunt denken aan:  

  • Je hebt inzicht in jouw persoonlijke stijl van leidinggeven
  • Je hebt inzicht in jouw kwaliteiten en valkuilen
  • Je doorbreekt patronen die jouw functioneren in de weg staan
  • Je boekt voortgang op duurzame gedragsverandering
  • Je kunt de context van jouw positie begrijpen en beïnvloeden  
Programma

Dit ga je leren in Persoonlijke coaching Kort en krachtig

Je gaat samen met jouw coach aan de slag met je persoonlijke coachvraag. Denk hierbij aan een vraag op het gebied van je loopbaan, work-life balance, persoonlijke effectiviteit of communicatie. Of het nu gaat om diepgaande persoonlijke gesprekken, regelmatige skypesessies, telefonisch contact of uitdagende praktijkopdrachten, jouw coach stelt in overleg met jou jouw ideale traject samen. Zodat de coaching helemaal aansluit bij jouw werk en jouw wensen. Je leert op je werkplek, tijdens je dagelijkse werk. We gaan er namelijk van uit dat leren een continu proces is. Pas dan kun je echt iets blijvend veranderen. Dit noemen we integrated coaching. Deze benadering is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en methoden.

Programma

Intake

Intake

Aan de hand van een online vragenlijst die jij invult over jouw situatie heb je een telefonisch intakegesprek met onze coachadviseur. Dit is een gespecialiseerde coach, die samen met jou de startvraag zo helder mogelijk formuleert. Je wordt tevens geadviseerd over het type coach. Op basis van deze intake selecteert de coachadviseur een coach die jou en jouw situatie het beste past. Bij jou in de buurt. Wij hebben keuze uit meer dan 75 geaccrediteerde coaches uit onze eigen pool. Hieronder zijn ook gespecialiseerde coaches: bijvoorbeeld executive coaches, loopbaancoaches en leiderschapscoaches. Dankzij de zorgvuldige intake en ruime keuze realiseren we vrijwel altijd een perfecte match. 

Matchgesprek

Tijdens het matchgesprek met jouw coach wordt het coachtraject afgestemd op jouw vraag, jouw ontwikkeling en jouw specifieke werkcontext. In overleg met jou kiest de coach voor een passende mix van van face-to-face coaching, opdrachten via de online leeromgeving MijnSN en bijvoorbeeld telefonische of Skype coaching. Deze vorm van integrated coaching is niet alleen heel inspirerend, maar ook uiterst effectief. Bij deze aanpak werkt iedere coach vanuit onze Kompasvisie, met de focus op ambitie en talent.

Programma

Coachingstraject

De totale doorlooptijd van dit traject bedraagt circa 2 maanden en bestaat uit:

1. Intake-/ matchgesprek

2. Coaching

3. Effectmeting en evaluatie

Coaching

In dit kort en krachtige coachingstraject krijg je 6 uur persoonlijke coaching. Jouw coachvraag staat centraal. Met jouw coach stem je af hoe je deze uren wilt verdelen over bijvoorbeeld face to face gesprekken, telefonisch contact, skypesessies en e-mail.

Evaluatie

Effectmeting en evaluatie

Uiteraard ga jij voor jouw doel en wil je het optimale resultaat bereiken! In ieder coachtraject meten we jouw voortgang en effect met behulp van een wetenschappelijk onderbouwde effectmeting. Ook zelf evalueer je jouw traject en onze dienstverlening. Dit (commitment aan resultaat en kwaliteit) typeert de professionele aanpak van persoonlijke coaching bij Schouten & Nelissen.

Investering

Investering

Kosten coachingstraject

Jouw investering in Persoonlijke coaching Kort en krachtig bedraagt € 1550,00 (exclusief 21% btw).

Betaalwijze

Je ontvangt van ons een factuur na het matchgesprek. Deze dient voor de eerste coaching sessie voldaan te zijn.

Ervaringen

Ervaringen

Schrijf jouw beoordeling

Beoordeling

Vul je volledige naam in
Vul een correct emailadres in

Locatie

Wat zijn je ervaringen

Judith Hoogkamp
Advies? 0418-688510
Twijfel je over de juiste opleiding?

Persoonlijke coaching Kort en krachtig

  • Erkenningen en lidmaatschappen
  • Erkenningen en lidmaatschappen

Vergelijkbare trainingen