Premaster aanvullende opdracht

 • Zet je premaster om naar de mastermodule Psychologie en persoonskenmerken
 • Extra opdracht (2 ECTs) oud-deelnemers aan premaster Psychologie in 7 dagen
 • Realiseer leerdoelen horend bij mastermodule Psychologie en persoonskenmerken
Overzicht

Upgrade je premaster naar een mastermodule

Deze aanvullende opdracht is uitsluitend voor oud-deelnemers van de premaster Psychologie in 7 dagen, die deze opleiding succesvol hebben afgerond met een diploma.

Download brochure - PDF

Je resultaten na Premaster aanvullende opdracht

 • Je benoemt en herkent de belangrijkste psychologische theorieën en concepten
 • Je geeft aan welke rol deze aspecten hebben in het functioneren van mensen
 • Je kunt de belangrijke psychologische theorieën en concepten toepassen
 • Je maakt een analyse van het functioneren als mens in een organisatie
 • Je analyseert welke gevolgen cognitieve processen kunnen hebben
Programma

Dit ga je leren in Premaster aanvullende opdracht

De extra opdracht voor oud-deelnemers aan de pre-master die deze willen omzetten naar de mastermodule Psychologie en persoonskenmerken bestaat uit één onderdeel: de paper. De paper wordt beoordeeld door één examinator. Op deze beoordeling is het Opleidings- en Examenreglement (OER) van toepassing. De totale geplande studielast voor de paper bedraagt 56 uur (2 ECTS).

In de module Psychologie en persoonskenmerken staat de vraag centraal waarom mensen zich gedragen zoals zij zich gedragen. Voor deze opdracht formuleer je een antwoord op de volgende vragen:

 • Waarom gedraagt deze persoon zich in deze context zoals hij zich gedraagt?
 • Wat zijn de gevolgen hiervan voor diens functioneren?
 • Wat is jouw voorspelling, inzicht of advies voor deze persoon? Om deze vragen te beantwoorden, ga je het functioneren van een mens (jijzelf of iemand uit jouw omgeving) in een organisatie of op persoonlijk gebied analyseren.

Deze analyse maak je aan de hand van relevante theorieën en concepten uit de psychologie. Alle zes deelgebieden (Functieleer, Ontwikkelingspsychologie, Klinische Psychologie, Persoonlijkheidsleer, Sociale Psychologie en Arbeid- & Organisatiepsychologie) worden daarbij betrokken.

Programma

Programma

Paper

Je krijgt 6 weken de tijd om je paper te voltooien.

Afronding

Diploma

Het maken van deze aanvullende opdracht van 2 ECTs in de vorm van het schrijven van een paper, stelt oud-deelnemers aan de premaster Psychologie in 7 dagen, in staat het door hun behaalde premaster certificaat om te zetten naar de volwaardige NVOA geaccrediteerde mastermodule Psychologie en persoonskenmerken van de Master Human Development.

Investering

Investering

Aanvullende opdracht premaster

Jouw investering bedraagt € 199,00. Hier wordt geen btw over berekend. Vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen. Dit bedrag kan als korting gebruikt worden voor het volgen van een mastermodule, dit aanbod geld alleen als de start van de mastermodule in 2018 is.

Betaalwijze

Na ontvangst van je aanmelding versturen we de factuur. Deze dient binnen 30 dagen na factuurdatum te worden voldaan maar uiterlijk voor aanvang van de training/opleiding.

Advies

Opleidingsadvies aanvragen?

Twijfel je over de juiste opleiding? Onze opleidingsadviseurs kennen het aanbod door en door en gaan graag het gesprek met je aan. Zij helpen je met het vinden van een training die echt bij jou en jouw opleidingsvraag past.

Onderwerpen die o.a. aan bod komen:

 • Waarom ben je opzoek?
 • Wat zou je willen leren?

Bel direct voor opleidingsadvies met een van onze adviseurs op 0418 688 510. Of vul het opleidingsadviesformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Opleidingsadvies aanvragen

Jacqueline Metselaar
Advies? 0418-682938
Twijfel je over de juiste opleiding?

Vergelijkbare trainingen