Presenteren in één dag Incompany

 • Betere presentaties door een gestructureerde voorbereiding
 • Kennis maken met verschillende presentatietechnieken en -stijlen
 • Met meer plezier levendige, boeiende presentaties geven

Wat kun je verwachten?

Overzicht

Voor medewerkers die een betere en boeiende presentaties wil geven

Laat je medewerker kennismaken met presentatietechnieken of eerder opgedane presentatievaardigheden juist opfrissen. Je medewerker wil graag betere, levendige presentaties geven die je toehoorders ook daadwerkelijk boeien. Bovendien wil je dat hij de optimale structuur van de 'perfecte' presentatie in kaart krijgt. Welke voorbereiding hoort erbij? En wat is een goede opening en/of afsluiting?

Download brochure - PDF

Je resultaten na Presenteren in één dag Incompany

De deelnemer sluit deze Incompany training af met het volgende resultaat:

 • De medewerker heeft uitgebreid kennis gemaakt met verschillende presentatietechnieken
 • Hij kan een boodschap helder overbrengen op het publiek
 • Hij heeft betere presentatievaardigheden ontwikkeld
 • Hij kent zijn eigen kracht en aandachtspunten bij het geven van presentaties
Programma

Dit ga je leren in Presenteren in één dag Incompany

Je medewerker krijgt inzicht in hoe hij meer uit zijn presentaties haalt. De training geeft praktische handvatten en laat presentatievaardigheden oefenen en ervaren. Je leert de aandacht van het publiek vasthouden en kunt toeschouwers met effectieve trucs en technieken blijven boeien.

In de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • De juiste voorbereiding van jouw presentaties
 • De structuur van presentaties
 • Voor de groep staan (verbale en non verbale communicatie)
 • Openen en afsluiten van een presentatie

Blijven ontwikkelen met New Heroes

Na afloop van de training ontvangen alle deelnemers 6 maanden toegang tot het online platform New Heroes, waar ze verder kunnen werken aan vaardigheden op het gebied van persoonlijke kracht, communicatie en leiderschap. Alles in eigen tempo, waar en wanneer zij het willen. Kijk op www.sn.nl/new-heroes voor meer informatie.

Programma

Programma

Trainingsdag

Presenteren in één dag Incompany bestaat uit 1 bijeenkomst van 1 trainingsdag.

Bijeenkomst 1:

 • 1 dag van 09.30 tot 17.00 uur
Onderwerpen

Presenteren in één dag

Deelnemers leren hoe ze een presentatie voorbereiden op basis van 'de 5 gouden regels': Het publiek, het doel, de opbouw, kort & simpel en spreektijd. Vervolgens bereiden zij een korte presentatie voor over een zelf gekozen onderwerp. Deelnemers gaan aan de slag met de vaardigheden die nodig zijn voor de uitvoering van een presentatie: Expressie, houding, gebaren en oogcontact. Tot slot voeren deelnemers hun eigen presentatie plenair uit.

Praktijk en evaluatie

Als laatste wordt met de deelnemers vooruit gekeken naar het toepassen van de geleerde vaardigheden in de eigen werkpraktijk:

 • Wat kunnen ze al goed en kunnen ze meer inzetten op het werk
 • Waaraan moeten ze nog aandacht geven
 • Hoe zorgen ze ervoor dat ze blijven oefenen, ondanks de dagelijkse hectiek

Aansluitend wordt de training mondeling geëvalueerd met de deelnemers. Daarna kunnen ze op een evaluatieformulier aangeven hoe ze de training waarderen. Deze informatie wordt samengevat en toegestuurd aan de opdrachtgever bij de organisatie.

Borgingsgesprek

De trainer neemt na afloop telefonisch of via skype contact op met de opdrachtgever om de evaluaties van de training door te nemen, de ervaringen na afloop te horen en te adviseren over de borging van de resultaten in de praktijk.

Groepsgrootte

Deelnemers

De maximale groepsgrootte van deze training is 14 deelnemers. Het didactisch minimum dat we hanteren is 4 deelnemers.

Afronding

Certificaat

Na afronding van de training ontvangt de individuele deelnemer, op basis van voldoende aanwezigheid en actieve deelname, een certificaat van Schouten & Nelissen. Hiermee heeft de medewerker een door het bedrijfsleven kwalitatief hoog gewaardeerd certificaat in huis.

Investering

Investering

Trainingskosten

Je betaalt voor Presenteren in één dag Incompany met een maximum van 14 deelnemers € 2.500,00 (exclusief 21% btw).

Dit bedrag is inclusief:

 • Voorbereidingstijd trainer
 • Reiskosten trainer
 • Certificaat deelnemers
 • Borgingsgesprek met de opdrachtgever (skype/telefonisch)

Btw

Indien jouw organisatie geen btw kan verrekenen, bieden wij de mogelijkheid om deze training vrijgesteld van het hoge btw-tarief te offreren. In dat geval hanteren wij een prijstoeslag van 10%. Omdat je de btw niet hoeft op te voeren betekent dit feitelijk een korting van 11%. Voor deze training komt de prijs dan op € 2.750,00, vrijgesteld van btw.

Literatuur en trainingsmateriaal

Tijdens Presenteren in één dag Incompany wordt gebruik gemaakt van literatuur en trainingsmateriaal. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt hiervoor per deelnemer een bedrag in rekening gebracht.

Voor literatuur wordt € 23,58 (exclusief 6% btw) per deelnemer berekend en bestaat uit:

 • Het woord is nu aan u!

Het pakket trainingsmateriaal bevat specifiek materiaal dat door deelnemers in deze training wordt gebruikt, zoals: syllabus, handouts en, indien van toepassing, een persoonlijke licentie voor de leercommunity en online tests/scans. Tevens ontvangt de deelnemer na afloop van de training 6 maanden toegang tot het online platform van New Heroes. Voor dit materiaal wordt een bedrag van € 40,00 per deelnemer berekend. De prijs volgt het gekozen btw-regime van de training.

Trainingslocatie

Is de organisatie in het bezit van een geschikte trainingslocatie? Dan bestaat de mogelijkheid om de uitvoering daar te laten plaatsvinden. Gaat de voorkeur uit naar een externe locatie en wil je de operationele organisatie daarvan aan ons uitbesteden? Wij rekenen voor maximaal 14 deelnemers een bedrag van € 980,00 (exclusief 21% btw).

Facturatie

De factuurverzending vindt plaats maximaal 4 weken voor aanvang van het trainingstraject. We kunnen van start gaan met de training met een formeel akkoord van een tekenbevoegd persoon.

Factuurvereisten

Indien je wenst dat wij een kenmerk op de factuur plaatsen, zoals een kostenplaats of bestelnummer, kun je dit via het online formulier bij ons kenbaar maken. Daarnaast is er de mogelijkheid om dit aan het einde van het te downloaden document, bij ondertekening voor akkoord, te noteren.

Ervaringen

Ervaringen

Schrijf jouw beoordeling

Beoordeling

Vul je volledige naam in
Vul een correct emailadres in

Locatie

Wat zijn je ervaringen

Advies? 0418-683440
Susan Verburg
TWIJFEL OVER DEZE INCOMPANY TRAINING?

Erkende kwaliteit

 • Erkenningen en lidmaatschappen
 • Erkenningen en lidmaatschappen
 • Erkenningen en lidmaatschappen

Vergelijkbare trainingen