Trainingen, cursussen en opleidingen in Rotterdam

Ben je op zoek naar een opleiding in Rotterdam? Schouten & Nelissen biedt verschillende trainingen in Rotterdam. Als opleider in soft skills helpen wij je bij je persoonlijke ontwikkeling. Weet jij al waarin je jezelf wilt ontwikkelen? Of ben je nog zoekende? Wij helpen je graag op weg.

Trainingslocaties Rotterdam

Voor onze opleidingen in Rotterdam maken we gebruik van goed uitgeruste trainingslocaties die met de auto en het openbaar vervoer goed te bereiken zijn. In het 'Data & locatie' overzicht van een training staat vermeld van welke locatie gebruik zal worden gemaakt*.   

Best Western Airport Hotel
Vliegveldweg 59-61
3043 NT Rotterdam
Bilderberg Parkhotel
Westersingel 70
3015 LB Rotterdam

NH Atlanta
Coolsingel/Art van Nesstraat 4
3012 CA Rotterdam

Afhankelijk van de gekozen opleiding train je één of meerdere dagen met medecursisten op locatie. Uiteraard zorgen we ervoor dat je 's middags van een smakelijke lunch kunt genieten. Volg je een training met aaneengesloten dagen? Dan bieden we uiteraard de mogelijkheid tot diner en een hotelovernachting. 

*Onder voorbehoud van wijzigingen


Trainen in een andere stad

Ben je op zoek naar een trainingslocatie buiten Rotterdam? Schouten & Nelissen biedt opleidingen en trainingen aan door heel Nederland. Vind de locatie bij jou in de buurt


Over Schouten & Nelissen

Als specialist in learning & development werkt Schouten & Nelissen wereldwijd aan de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Dit doen we al sinds 1980. En met succes!

''Education isn't something you can finish''

Isaac Asimov