Trainingen, cursussen en opleidingen in Soesterberg

Ben je op zoek naar een cursus in Soesterberg? Omdat je graag aan je persoonlijke ontwikkeling wilt werken? Misschien weet je al hoe je jezelf kunt versterken. Of ben je nog zoekende. Als opleider in soft skills helpt Schouten & Nelissen het beste uit jezelf te halen. Ontdek de mogelijkheden en zet die stap.


Jouw stip aan de horizon

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling geeft richting aan je loopbaan. Hoe kun jij jezelf versterken? En hoe kun je van toegevoegde waarde zijn voor jouw organisatie? Wij helpen je te werken richting jouw stip aan de horizon.

Wil je assertiever worden, je persoonlijke effectiviteit vergroten of juist aan je leiderschap werken? Schouten & Nelissen biedt een uitgebreid opleidingsaanbod.  

Trainingslocatie Soesterberg

Voor onze opleidingen maken we gebruik van goed uitgeruste trainingslocaties. In Soesterberg vinden de trainingen plaats in het conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, welke eenvoudig te bereiken is met de auto en het openbaar vervoer*. Onderstaand vind je de adresgegevens.    

Kontakt der Kontinenten
Amersfoortsestraat 20
3769 AS Soesterberg

Afhankelijk van de door jou gekozen cursus train je één of meerdere dagen op de trainingslocatie in Soesterberg. In de middag staat er een goed verzorgde lunch klaar voor jou en je mededeelnemers. Indien jouw training uit meerdere aaneengesloten dagen bestaat, heb je de mogelijkheid om een diner of hotelovernachting bij te boeken.  

*Onder voorbehoud van wijzigingen


Trainen in een andere stad

Ben je op zoek naar een trainingslocatie buiten Soesterberg? Schouten & Nelissen biedt opleidingen en trainingen aan door heel Nederland. Vind de locatie bij jou in de buurt


Over Schouten & Nelissen

Als specialist in learning & development werkt Schouten & Nelissen wereldwijd aan de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Dit doen we al sinds 1980. En met succes!

''Het schip is zo sterk als zijn bemanning.''

Jan Schouten