Stress! Online met coach

  • Time icon Online
  • Price icon € 413,00
  • 1-1 deelnemers
  • Gezonde stress zorgt dat we onder druk kunnen werken, reageren en beslissen
  • Reduceer stress met mindfulness, meditatie en deze online training met e-coach
  • Herken stress(signalen) zodat je ongezonde stress kunt verminderen
Aanmelden binnen 3 minuten!
Overzicht

Herken stress(signalen) en verminder ongezonde stress.

Stress is geen 'ding' dat in je leven komt. Jij bent degene die invloed heeft op jouw emotionele belasting, op hoe je je voelt en wat je denkt. In deze training gaan we op zoek naar wat je kunt doen om spanning terug te brengen tot een aanvaardbaar, hanteerbaar niveau zodat je doet wat je moet (of wilt) doen.

Download brochure - PDF

Je resultaten na Stress! Online met coach

  • Je weet hoe je stress herkent, vermindert en hanteert
  • Je herkent stressvolle situaties en kunt je gedachten loslaten
  • Je hebt kennis gemaakt met technieken zoals RET, REI en SMART
Programma

Dit ga je leren in Stress! Online met coach

Stress is hot. In kranten en tijdschriften staan artikelen over stress, burn-out, bore-out, werkdruk en verzuim door stress. Onze maatschappij heeft er last van en (veel belangrijker) jij waarschijnlijk ook. Stress maakt het leven een stuk minder leuk. In deze training ga je leren aandacht te besteden aan je 'zwakke' punten waarbij mindfulness en mediteren een belangrijke rol spelen.

Door met aandacht in het hier en nu te leven, leer je gedachten te laten voor wat ze zijn en deze zonder oordeel los te laten. Met verschillende technieken zoals RET, REI en SMART ga je met jouw stress aan de slag. Daarnaast krijg je handvatten om beginnende en gevorderde stress te herkennen en te hanteren. De stresstest helpt daarbij.

Iedereen heeft weleens last van stress en dat is niet per definitie erg. We hebben een beetje gezonde stress nodig om goed te functioneren. In deze cursus stressmanagement ga je aan de slag met ongezonde stress die jou last bezorgt en ziekmakend is. Je leert stress herkennen, monitoren, verminderen en op de juiste manier gebruiken.

Programma

Programma

Online

De gemiddelde tijdsinvestering voor de gehele training is circa 10 uur. Daarnaast kan je de e-coach inzetten op de tijden en zaken wat voor jou belangrijk is. Jij bepaalt tenslotte.

Praktijkbegeleiding

De supporter

Uniek bij deze online training is dat je werkt met een supporter. Dit is een door jouzelf gekozen persoon, die jij vertrouwt, en die jij uitnodigt om jou te begeleiden tijdens je leerreis. Want dingen gaan veranderen en is soms best lastig in je eentje. Een supporter kan jou ook een spiegel voorhouden en feedback geven over wat je goed en minder goed doet. Het zal je verbazen wat anderen bij jou waarnemen. Wil je graag van meerdere kanten bekeken worden? Nodig dan gerust meerdere supporters uit.

Investering

Investering

Kosten traject

Jouw investering in Stress! Online met coach bedraagt € 413,00 (exclusief 21% btw).

Betaalwijze

Na ontvangst van je aanmelding versturen we de factuur. Deze dient binnen 30 dagen na factuurdatum te worden voldaan maar uiterlijk voor aanvang van de training/opleiding.

Ervaringen

Ervaringen

Schrijf jouw beoordeling

Beoordeling

Vul je volledige naam in
Vul een correct emailadres in

Locatie

Wat zijn je ervaringen

Prisca Egter van Wissekerke
Advies? 0418-688 510
Twijfel je over de juiste opleiding?

Stress! Online met coach

  • New Heroes

Vergelijkbare trainingen