Timemanagement Online met coach

 • Time icon Online
 • Price icon € 413,00
 • 1-1 deelnemers
 • Deze online training met e-coach brengt meer overzicht in je leven
 • Timemanagement in brede zin, zowel op je werk als privé
 • Maak tijd vrij door jouw focus op deze online leerreis te richten
Aanmelden binnen 3 minuten!
Overzicht

Deel je tijd super effectief en efficiënt in.

Heb jij het gevoel dat je op meerdere schaakborden tegelijk speelt? Ben je multi-tasker in het kwadraat? Mis je focus? Kun je geen nee zeggen en stel je daardoor zaken steeds uit? Wil je meer halen uit je tijd? Heb je onvoldoende overzicht en moeite met prioriteiten stellen? Wil je efficiënter werken? Dan is deze timemanagement training voor jou.

Download brochure - PDF

Je resultaten na Timemanagement Online met coach

 • Je gaat efficiënt om met je tijd
 • Je stelt doelen, plant, ruimt op en ordent
 • Je vergroot je effectiviteit zodat je energie hebt voor leuke dingen in je leven
 • Je weet hoe je ervoor zorgt dat tijd voor je werkt in plaats van tegen je
Programma

Dit ga je leren in Timemanagement Online met coach

Plannen, timemanagement, efficiënter werken en prioriteiten stellen. Bekende termen, maar hoe krijg je het in hemelsnaam voor elkaar? De essentie van timemanagement is kiezen, jezelf organiseren en je omgeving beïnvloeden. En dat op een manier die bij jou past. Pas dan ben jij de baas over je eigen tijd.

Wanneer je tijdsdruk als een last ervaart kan jij - en alleen jij - iets doen. Maar je hoeft niet solo te gaan. Je e-coach kijkt met je mee naar precies die dingen waar jij feedback op wilt hebben. Jouw tijd, dus jij bepaalt.

Grip krijgen op de tijd betekent zicht hebben op jouw wensen, jouw gedrag en jouw ideeën. In deze online training timemanagement met e-coach ga je opruimen, ordenen en doelen stellen. Een investering die je de rest van je leven tijdwinst oplevert.

Programma

Programma

Online

De gemiddelde tijdsinvestering voor de gehele training is circa 10 uur. Daarnaast kan je de e-coach inzetten op de tijden en zaken wat voor jou belangrijk is. Jij bepaalt tenslotte.

Praktijkbegeleiding

De supporter

Uniek bij deze online training is dat je werkt met een supporter. Dit is een door jouzelf gekozen persoon, die jij vertrouwt, en die jij uitnodigt om jou te begeleiden tijdens je leerreis. Want dingen gaan veranderen en is soms best lastig in je eentje. Een supporter kan jou ook een spiegel voorhouden en feedback geven over wat je goed en minder goed doet. Het zal je verbazen wat anderen bij jou waarnemen. Wil je graag van meerdere kanten bekeken worden? Nodig dan gerust meerdere supporters uit.

Investering

Investering

Kosten traject

Jouw investering in Timemanagement Online met coach bedraagt € 413,00 (exclusief 21% btw).

Betaalwijze

Na ontvangst van je aanmelding versturen we de factuur. Deze dient binnen 30 dagen na factuurdatum te worden voldaan maar uiterlijk voor aanvang van de training/opleiding.

Ervaringen

Ervaringen

Schrijf jouw beoordeling

Beoordeling

Vul je volledige naam in
Vul een correct emailadres in

Locatie

Wat zijn je ervaringen

Judith Hoogkamp
Advies? 0418-688 510
Twijfel je over de juiste opleiding?

Timemanagement Online met coach

 • New Heroes

Vergelijkbare trainingen