Trainingen, cursussen en opleidingen in Utrecht

Zoek je een opleiding in Utrecht? Voor een training in Utrecht ben je bij Schouten & Nelissen aan het juiste adres. Als opleider in soft skills vind je bij ons een uitgebreid aanbod om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Het beste uit jezelf halen, dat wil jij toch ook?


Grijp de kans om jezelf te versterken

Wij geloven dat het succes van een organisatie wordt bepaald door de mensen die er werken. Jij dus. Weet je al hoe jij jezelf wilt versterken?

Je persoonlijke effectiviteit vergroten, je leiderschap versterken of juist vitaler worden. Maar ook voor een verdieping van je carrière met een master zit je bij Schouten & Nelissen goed. Wij helpen je graag op weg. 

Trainingslocaties Utrecht

Wil je een opleiding in Utrecht volgen? Onze trainingslocaties zijn met zorg uitgekozen en zowel met de auto als met het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken. In het 'Data & locatie' overzicht van een training staat vermeld van welke locatie gebruik zal worden gemaakt*.

BCN Utrecht Centrum
Catharijnesingel 48
3511 GC Utrecht
BCN Utrecht Daltonlaan 
Daltonlaan 100
3584 BJ Utrecht

Regardz La Vie Utrecht
Lange Viestraat 351
3511 BK Utrecht

Seats2Meets Utrecht CS
Seats2Meets Utrecht CS
3511 EP Utrecht

Park Plaze Utrecht
Westplein 50
3531 BL Utrecht

Samen met je medecursisten train je, afhankelijk van de opleiding, één of meerdere dagen op locatie. Wij zorgen ervoor dat er 's middags een lunch voor je klaar staat. Bestaat jouw training uit meerdere aaneengesloten dagen? Dan heb je de mogelijkheid om diner en een hotelovernachting bij te boeken.

*Onder voorbehoud van wijzigingen


Trainen in een andere stad

Ben je op zoek naar een trainingslocatie buiten Utrecht? Schouten & Nelissen biedt opleidingen en trainingen aan door heel Nederland. Vind de locatie bij jou in de buurt.


Over Schouten & Nelissen

Als specialist in learning & development werkt Schouten & Nelissen wereldwijd aan de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Dit doen we al sinds 1980. En met succes!

''Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.''

Einstein