Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Reviews Leergang Coach Opleidingstraject


Om de betrouwbaarheid en transparantie van al onze reviews te waarborgen hebben wij ervoor gekozen om onze reviews door een externe partij te laten verzamelen. Wij hebben hierbij gekozen voor de Feedback Company.

Wil je graag weten wat het reviewbeleid is en hoe een reviewpagina tot stand komt? Klik hier voor meer informatie

 • De training is erg goed bevallen. Ik heb veel geleerd in een mooie groep mensen met prima leermanagers. Er was een evenwichtige afwisseling tussen praktijk en theorie en meteen goed toepasbaar. Ik ben zo enthousiast geworden dat ik meteen verderga met het verdiepingstraject!

  Sinke, Petra
  8 van de 10
 • Ik ben blij dat ik aan deze opleiding mee heb mogen doen. Het heeft mij weer veel geleerd over mijzelf , over hoe ik in het leven sta en wil staan. Dat coaching super gaaf is om te doen. De fysieke lessen zijn erg prettig er wordt naar je geluisterd en de theorie word helder en duidelijk uit gelegd. SN zet je in je kracht! super gaaf!

  Munck, Esther de
  9 van de 10
 • Zoals ik al aangaf op de eerste pagina heb ik deze opleiding en opleidingsinstituut als zeer prettig en kundig ervaren. Niet alleen Schouten en Nelissen hebben mij op een ontzettende fijne manier geholpen bij de start en gedurende de opleiding. Maar de trainsters waren kundig en zeer enthousiast in het lesgeven en op mijnSN. Ik zal dan ook iedereen aanraden om een opleiding te volgen bij Schouten en Nelissen. Zij hebben mij weer vertrouwen in een opleidingsinstituut gegeven na eerdere slechte ervaringen bij andere opleidingsinstituten. Mocht ik weer een opleiding gaan volgen, dan kom ik zeker hier weer terug.

  Pattiasina, Baukje
  9 van de 10
 • De training heeft prima voldaan aan mijn verwachtingen. De trainers waren deskundig en de faciliteiten goed.

  Bravenboer, Karel
  9 van de 10
 • Deze training is een zeer waardevolle training geweest voor mij. Het is een een verrijking van mijn CV en ik zou het zeker aanbevelen aan anderen.

  Aydin, Seyda
  9 van de 10
 • De ervaring met de opleiding was tot volle tevredenheid, omdat met name het resultaat, dus de kennis die we als aankomend coach in de praktijk kunnen brengen echt goed is. Ik heb het gevoel hiermee gedegen aan de slag te kunnen gaan. Volgens mij hebben we twee zeer goede leerkrachten getroffen, die aansloten bij de verwachtingen die SN gaf. Heel professioneel. De boeken vond ik goed aansluiten bij de lesstof en daar blader ik nog zeer regelmatig in; het is een blijvende ondersteuning.

  Wibbens, Casandra
  9 van de 10
 • Heel goed. Het bracht me wat ik nodig had en ik heb er veel van geleerd.

  Schippers, Gert-Jan
  9 van de 10
 • Door de boeiende wijze van les geven in combinatie met de bescheiden omvang, alsmede de (bewust?) afgewogen samenstelling van de groep was iedere live les onderhoudend en leerzaam.

  Helsloot, Hans
  8 van de 10
 • Voor mij een leerzame cursus. Heb goede handvatten gekregen om mij meer als coach te verbeteren. Trainers waren goed en plezierig om mee te werken.

  Bos, Wim
  8 van de 10
 • Intensief maar erg waardevol. De combinatie met het oefenen in de praktijk en het reflecteren via de reflectieverslagen en de logboeken verhoogde het leereffect.

  Gras, Nicole
  8 van de 10
 • Biedt een hele mooie basis, geeft veel instrumenten en onderbouwing met zeer kundige trainers en in een prettige online leercommunity.

  Poesse, Monique
  9 van de 10
 • Een hele fijne coachopleiding, waarbij theorie en praktijk zeer goed en effectief met elkaar gecombineerd worden.

  Pol, Nicoline
  10 van de 10
 • Ik heb ontzettend veel geleerd in een korte tijd. De trainers hebben mij echt geholpen om de theorie in het praktijk te brengen. Ze zijn zeer deskundig en weten te boeien. Goede opzet en combinatie van oefenen, theorie, intervisie etc. Door zelf een reis te maken met behulp van de kompas, kun je coachees hier ook goed op coachen. Deze kompasvisie spreekt mij heel erg aan en is duidelijk en makkelijk toe te passen.

  Hanssen, Jessica
  9 van de 10
 • Goede training, waarbij de vereisten voor verdieping wel beter mogen worden toegelicht. Niet alleen beter, maar ook eerder.

  Haentjens, Raymond
  8 van de 10
 • ik heb de training als zeer prettig ervaren.

  Kahle, Iris
  8 van de 10
 • .

  Vreugdenhil, Jenneke
  8 van de 10
 • Schouten & Nelissen is wetenschappelijk actueel.

  Peters, Anton
  10 van de 10
 • dankzij de interessante inhoud en deskundige trainers: top

  Straaten, Gerda van der
  8 van de 10