Twijfel je over de juiste opleiding? Neem dan gewoon even contact met ons op voor professioneel advies.

 

Verlaag stress en werkdruk met een vitaliteitstraining.

Je werk goed doen in onze steeds veranderende wereld en werkcontext vraagt veel van je. Mentale vitaliteit is van cruciaal belang om in balans te blijven en plezier in je werk te houden. Daarnaast stimuleert duurzame inzetbaarheid ook creativiteit en innovatie. Wil jij jezelf hierin ontwikkelen? Met onze vitaliteitstrainingen op het gebied van mindfulness, stressbestendigheid en timemanagement sta jij gezond en vitaal in het leven. Populaire vitaliteitstrainingen, gegeven op locaties door heel Nederland, zijn: 

Mindfulness intensief

Hoe graag je ook je gewoontes wil veranderen, zodra werkdruk toeneemt ben je toch snel geneigd terug te schieten in oude patronen waardoor je effectiviteit afneemt. In deze training mindfulness leer je hoe je deze automatische patronen kunt doorbreken en kunt kiezen voor rust wanneer je dit nodig hebt. Vergroot met deze vitaliteitstraining je persoonlijke effectiviteit.  

Versterken van persoonlijke kracht

Met de vitaliteitstraining Versterken van persoonlijke kracht leer je beter aan het roer te staan van je eigen leven. Door inzicht in jouw gedragspatronen en blokkades leer je bewuster in het leven staan en keuzes te maken. Door middel van ontspanningsoefeningen en mindfulnessoefeningen leer je beter in contact te komen met jezelf.

Timemanagement

Heb je het gevoel dat je je grip verliest op je werkzaamheden? Dat je steeds vaker thuis nog even wat dingen afmaakt en de balans tussen werk en privé enigszins verstoord raakt? Met een timemanagement training leer je beter plannen op basis van prioriteiten om zo stress te verlagen en je vitaler en gezonder te voelen.