Trainingen, cursussen en opleidingen in Wolfheze (Arnhem)

Je zou graag een training in de regio Arnhem willen volgen. Want je wilt jezelf versterken. En van toegevoegde waarde zijn voor jouw organisatie. Schouten & Nelissen helpt jou daarbij met een uitgebreid opleidingsaanbod in Wolfheze. Ontdek welke cursus het beste bij jou past en maak werk van je ambitie.


Breng jouw kennis meteen in praktijk

Sta jij er weleens bij stil hoe je je talenten en vaardigheden maximaal kunt inzetten? Zet jezelf in je kracht. Samen met jou werken we aan je leerdoelen en helpen we je het geleerde meteen toe te passen in de praktijk.

Waarin wil jij je ontwikkelen? Schouten & Nelissen biedt opleidingen op het gebied van o.a. project- procesmanagement, communiceren en assertiviteit.  

Trainingslocatie Wolfheze (Arnhem)

Is je oog gevallen op een cursus in Wolfheze? Voor onze trainingen maken we gebruik van het Bilderberg Hotel de Buunderkamp, gelegen nabij Arnhem*. Deze trainingslocatie is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Hieronder vind je de adresgegevens. 

Bilderberg Hotel de Buunderkamp
Buunderkamp 8
6874 NC Wolfheze

De training vindt één of meerdere dagen plaats in Wolfheze, afhankelijk van de opleiding die je gekozen hebt. Met je mededeelnemers kun je 's middags genieten van een smakelijke lunch. Indien jouw cursus uit meerdere aaneengesloten dagen bestaat, heb je de mogelijkheid om een diner en/of een hotelovernachting bij te boeken.

*Onder voorbehoud van wijzigingen


Trainen in een andere stad

Ben je op zoek naar een trainingslocatie buiten Wolfheze? Schouten & Nelissen biedt opleidingen en trainingen aan door heel Nederland. Vind de locatie bij jou in de buurt

''Educating yourself does not mean that you were stupid in the first place; it means that you are intelligent enough to know that there is plenty left to learn.''

Melanie Joy