Trainingen, cursussen en opleidingen in Zeist

Wil je graag een cursus in Zeist volgen? Dat kan! We zijn benieuwd waarin jij je wilt ontwikkelen. Als expert in soft skills helpen we jou je persoonlijke kracht te vinden en je talenten optimaal te benutten. Werken aan je persoonlijke ontwikkeling geeft richting aan je loopbaan. Maak dus werk van je ambitie.


Waar wil je aan werken?

Wij geloven dat het succes van een organisatie wordt bepaald door de mensen die er werken. Jij dus. Bedenk hoe jij het beste uit jezelf kunt halen en van toegevoegde waarde kunt zijn voor jouw organisatie.    

Werk aan je leiderschap, je communicatieve vaardigheden en zorg dat je vitaal blijft. Of wil je je kennis verdiepen met een master? Schouten & Nelissen University biedt ook mastermodules. 

Trainingslocatie Zeist

Wil je graag op cursus in Zeist? Voor onze cursussen maken we gebruik van een trainingslocatie die met de auto en het openbaar vervoer goed te bereiken is. In het 'Data & locatie' overzicht van een training staat vermeld van welke locatie gebruik zal worden gemaakt*.   

Woudschoten Conferentiecentrum

Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist
 

A28 afrit 3 Zeist/Den Dolder
A12 afrit 20 Zeist/Driebergen

Station Driebergen-Zeist

Gratis 

Arrangementen Training Zeist

Afhankelijk van de gekozen opleiding, vindt je training één of meerdere dagen plaats op de trainingslocatie. 's Middags geniet je van een smakelijke lunch met je medecursisten. Indien jouw training uit aaneengesloten dagen bestaat heb je de mogelijkheid om een diner en een hotelovernachting bij te boeken.  

*Onder voorbehoud van wijzigingen


Trainen in een andere stad

Ben je op zoek naar een trainingslocatie buiten Zeist? Schouten & Nelissen biedt opleidingen en trainingen aan door heel Nederland. Vind de locatie bij jou in de buurt


Over Schouten & Nelissen

Als specialist in learning & development werkt Schouten & Nelissen wereldwijd aan de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Dit doen we al sinds 1980. En met succes!

''Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.''

Einstein