Trainingen, cursussen en opleidingen in Zwolle

Wil je starten met een opleiding in Zwolle? En weet je al waarin je jezelf wilt ontwikkelen? Of ben je nog zoekende? Schouten & Nelissen helpt jou op weg. We bieden een uitgebreid trainingsaanbod zodat jij het verschil kunt maken. Werk aan je persoonlijke ontwikkeling en volg een cursus in Zwolle.


Daag jezelf uit

Door aan je persoonlijke ontwikkeling te werken geef jij richting aan je loopbaan. Welke vaardigheden heb jij nodig om te groeien? En hoe kun je van toegevoegde waarde zijn voor jouw werkgever?

Schouten & Nelissen biedt trainingen op het gebied van o.a. leiderschap, assertiviteit, vitaliteit en proces- & projectmanagement. Ontdek de mogelijkheden.

Trainingslocaties Zwolle

Voor de opleidingen in Zwolle maken we gebruik van goed uitgeruste trainingslocaties die met de auto en het openbaar vervoer goed te bereiken zijn. In het 'Data & locatie' overzicht van een training staat vermeld van welke locatie gebruik zal worden gemaakt*.   

Bilderberg Grand Hotel Wientjes
Stationsweg 7
8011 CZ Zwolle
BCN Zwolle
Lübeckplein 21
8017 JZ Zwolle

Regardz Nieuwe Buitensocieteit Zwolle
Stationsplein 1
8011 CW Zwolle

Afhankelijk van de opleiding train je één of meerdere dagen met je medecursisten op locatie. Natuurlijk zorgen wij dat er in de middag een smakelijke lunch klaar staat. Heb je een training gezien die uit meerdere aaneengesloten dagen bestaat? Dan kun je vooraf diner en een hotelovernachting bijboeken.  

*Onder voorbehoud van wijzigingen


Trainen in een andere stad

Ben je op zoek naar een trainingslocatie buiten Zwolle? Schouten & Nelissen biedt opleidingen en trainingen aan door heel Nederland. Vind de locatie bij jou in de buurt


Over Schouten & Nelissen

Als specialist in learning & development werkt Schouten & Nelissen wereldwijd aan de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Dit doen we al sinds 1980. En met succes!

''Live begins at the end of your comfort zone.''

Neale Donald Walsch