“Toon initiatief en maak nog dit jaar gebruik van je opleidingsbudget”

Om uit te blinken geef je het beste van jezelf. Maar minstens zo belangrijk is investeren in je ontwikkeling. Een beetje werkgever weet dat ook en daarom zal er vaak een opleidingsbudget zijn. Weet jij wel wat dat inhoudt en wat je ermee kan? En hoe overtuig je jouw manager om geld uit te geven aan jouw groei? Wij helpen jou graag. Zorg dat je opleidingsbudget niet verloren gaat en maak er nog dit jaar gebruik van.

Play


Weet je nog niet waar je je in wilt ontwikkelen?

Hoe goed ken jij jezelf eigenlijk? Haal meer uit jezelf met de Talent&versneller. Kies 10 talenten, beantwoord de vragen, bekijk jouw scores en ontvang direct ontwikkeltips. Zo kun je gerichter naar een opleiding of training zoeken.

Na het doen van de test weet je

  • Wat je grootste talenten zijn en waar je nog aan kunt werken
  • Wat jouw score is ten opzichte van de gemiddelde Nederlander
  • Hoe je deze talenten nog verder kunt ontwikkelen

Test jezelf met de Talent&versneller

Werknemer moet meer verantwoordelijkheid nemen in opleidingsbudget

 

Versterk jezelf

Met het opleidingsbudget kun je jezelf en daarmee jouw organisatie versterken. Naast praktische vaardigheden uitbouwen kun je ook werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Om assertiever te worden bijvoorbeeld. Of om de stap te kunnen maken naar een leidinggevende rol. Wij bieden ontwikkeltrajecten met trainingen, workshops en coaching in onder andere de volgende gebieden:

Alle opleidingen Vraag advies aan