Hoe zorg jij voor jouw ontwikkeling?

Jezelf blijven ontwikkelen. Daar wordt veel waarde aan gehecht. Maar waarom wil jij je blijven ontwikkelen? En hoe doe je dat? Doe mee aan het grootschalig onderzoek van Schouten & Nelissen en Tilburg University over de toekomst van leren. Extra: als waardering voor jouw deelname krijg je 2 maanden E-learning van New Heroes gratis*!

The Future of Learning

We zien dat leren door technologie snel aan het veranderen is. Leren kan overal en altijd. Zowel individueel als in een groep en zowel op je werkplek als in een klaslokaal. Welke voorkeuren heb jij? En krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen? Pak je die ruimte?

Diverse maatschappelijke trends vragen om extra aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast verandert de leer- en ontwikkelbehoefte van mensen. Daarom doen Schouten & Nelissen en Tilburg University grootschalig onderzoek naar de toekomst van leren.

Wat onderzoeken we?

We maken inzichtelijk waarom mensen persoonlijke ontwikkeling van belang vinden. Daarnaast onderzoeken we de leervoorkeuren van mensen in relatie tot de maatschappelijke en economische ontwikkelingen. Bovendien onderzoeken we de mate waarin mensen zelf verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen ontwikkeling. Ook de mate waarin er (bij werkgevers) een klimaat bestaat om actief te werken aan persoonlijke ontwikkeling wordt onderzocht.

Doe mee aan het onderzoek en ontvang twee maanden GRATIS* E-learning van New Heroes!


Waarom meedoen?

  • Je draagt bij aan de toekomst van leren
  • Je staat aan de wieg van nieuwe leeroplossingen 
  • Je bouwt mee aan de nieuwste inzichten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling
  • Je ontvangt GRATIS* een twee maanden abonnement bij E-learning platform New Heroes.

Doe mee aan het onderzoek

* Geldt voor de eerste 1000 deelnemers aan het onderzoek.

Wil jij vaker bijdragen aan onderzoek?

Word dan lid van het onderzoekspanel! Je ontvangt regelmatig informatie over nieuwe onderzoeken en kunt mee bouwen aan de nieuwste inzichten op het vlak van mens en organisatie. Als waardering ontvang je een van onze managementboeken en aantrekkelijk korting op het Schouten & Nelissen opleidingsaanbod!

Ik word lid van het onderzoekspanel