Organisatie­ontwikkeling

  • Mensen en organisaties in beweging brengen
  • Werken aan veranderkracht en innovatievermogen
  • Zorgen voor blijvende gedragsverandering

Organisaties van nu kunnen niet stil blijven staan. Ze moeten continu veranderen, leren en verbeteren. Wij brengen mensen in beweging. En helpen bij het realiseren van een sterk leer- en ontwikkelklimaat. Daarmee stimuleren we veranderkracht en innovatievermogen en zorgen we voor duurzaam succes en resultaat.

Ontwikkelprogramma's.

Met onze impactvolle ontwikkelprogramma's realiseren we duurzame gedragsverandering in organisaties.

Energize programma

Energize, het employee empowerment & vitality programma biedt een integrale meetbare aanpak om te komen tot effectievere en duurzaam inzetbare medewerkers én een positief en gezond werkklimaat.

Lees verder

Strategy Alignment programma

Het Strategy Alignment programma is voor managementteams die de ‘compelling story’ voor hun organisatie willen ontwikkelen en uitdragen.

Lees verder

Sustainable Change programma

Verandering start bij de mensen die er werken. Die staan dan ook centraal in onze aanpak. Mensen vinden verandering niet erg, als ze maar niet veranderd wórden.

Lees verder

Pause to move faster programma

Voor directie- en managementteams die bestaande patronen willen doorbreken en gezamenlijk de juiste keuzes willen maken voor een toekomstbestendige organisatie.

Lees verder

Future Proof Leadership programma

Met het Future Proof Leadership programma ontwikkelen we leiderschapsvaardigheden die in organisaties van de toekomst onmisbaar zijn.

Lees verder

Future Skills programma

Met het Future skills programma ontwikkel je een mindset en vaardigheden die noodzakelijk zijn om de ontwikkelingen in de snel veranderende markt bij te houden.

Lees verder

Effectieve en impactvolle oplossingen.

Met onze aanpak en tal van oplossingen zorgen we ervoor dat mensen optimaal gebruik maken van hun talent, de ruimte pakken om zich te ontwikkelen en werkplezier vergroten.

Incompany en maatwerk

Hebben meerdere collega’s in jouw organisatie dezelfde leervraag? Dan is een incompany training op maat zeer geschikt.

Lees verder

Coaching

We versnellen de ontwikkeling van medewerkers via persoonlijke coaching. We werken vanuit een eigen unieke visie. Onze topcoaches zijn zorgvuldig geselecteerd.

Lees verder

E-learning

In de meeste leer- en ontwikkeltrajecten maken we gebruik van verschillende vormen van e-learning. We beschikken over standaard programma’s of stellen ze op maat samen.

Lees verder

Onderzoek

Via onderzoek geven we inzicht in de vitaliteit, wendbaarheid en werkbeleving van mensen. Zodat je samen met hen het maximale uit het werk kunt halen. Met plezier én resultaat.

Lees verder

Actieteamaanpak

Onder begeleiding van een veranderkundig onderzoeker voeren collega's uit alle lagen van de organisatie gerichte acties uit om een specifiek vraagstuk op te lossen.

Lees verder

Leerportaal

Via een eigen leerportaal stimuleren we de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Daarmee faciliteren we een sterk leer- en ontwikkelklimaat. En heb jij er geen omkijken naar.

Lees verder

Wij confronteren mensen en organisaties met eigen gedrag. En we laten ze grondig reflecteren op zichzelf. Dat wordt door onze klanten zeer gewaardeerd. Zo realiseren we duurzame gedragsverandering.

Marieke Schouten, directeur Sales bij Schouten & Nelissen

Klanten waar wij trots op zijn:

Wij helpen organisaties wereldwijd

Onze succesvolle aanpak hebben we ook over de grenzen geïntroduceerd. Wij beschikken over een wereldwijd netwerk van freelance trainers en coaches. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie internationaal kunnen betekenen? Neem contact met ons op

Neem contact met ons op