Coaching in organisaties


  • Versnel het ontwikkelproces van medewerkers via persoonlijke coaching
  • Laat medewerkers effectief begeleiden in hun loopbaan
  • Ontdek de impact van onze hoogwaardige coachingstrajecten

Er wordt veelvuldig wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effectiviteit van persoonlijke coaching. Telkens weer blijkt coaching een uiterst effectief instrument voor persoonlijke ontwikkeling. Wij coachen medewerkers met een eigen unieke visie. We adviseren organisaties over inzet van coaching voor medewerkers. En nemen desgewenst de werkzaamheden rondom de inzet van coaches van organisaties over.

Ontdek de effectiviteit en impact van coaching


Door middel van effectieve en impactvolle coachingstrajecten werken we intensief aan de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. We werken met een eigen unieke visie op coaching. Daarbij staan talenten, waarden en ambities van medewerkers centraal. De context waarin medewerkers opereren vormt het vertrekpunt. Naast persoonlijke coaching vergroten we effectiviteit in teams met teamcoaching. En nemen we werkzaamheden rondom de inzet van coaches van organisaties over.

Eigen, unieke visie

Al onze coaches werken volgens een eigen, unieke visie. Deze is gebaseerd op de principes van positieve psychologie. Niet de belemmeringen staan voorop, maar de waarden, ambitie en het talent. Die neemt de coach als vertrekpunt voor het traject. Het effect? Een intrinsieke motivatie, die betere, snellere en meer duurzame resultaten oplevert.

In onze aanpak staan de coachee, zijn vraag en de werkcontext centraal. Daaromheen zet de coach een maatwerktraject op. Met verschillende vormen van interventies en coaching. Dat levert een uiterst eff ectief coachtraject op, waarbij de coachee echt on topic wordt gecoacht. Dat geeft de garantie voor een hoog rendement.

De beste coaches

We werken alleen met zorgvuldig geselecteerde coaches. Dit zijn geaccrediteerde coaches die een assessment hebben doorlopen en aantoonbaar werken volgens onze visie en aanpak. Daardoor kunnen we een vaste kwaliteitsstandaard garanderen. Met de grootste coach pool in Nederland zorgen we altijd een passende match. Ook op specialismen.

Voor elke ontwikkelvraag

Via persoonlijke coaching helpen we mensen flinke stappen te zetten in hun persoonlijke ontwikkeling. Of het nu gaat om het vergroten van je persoonlijke effectiviteit, het versterken van leiderschapskwaliteiten, het zetten van een volgende stap in hun carrière of het omgaan met stress. Samen met medewerkers bepalen we op welk vlak zij zich willen ontwikkelen en stellen – afgestemd op de ontwikkelwensen van medewerkers – een persoonlijk traject samen.

Teamcoaching

Via teamcoaching ontsluiten en verbinden het potentieel binnen teams. Zo versnellen we het ontwikkelproces in teams en zorgen we ervoor dat teams een waardevolle bijdrage leveren aan organisatiedoelstellingen. Teamcoaching bestaat uit groepscoaching en persoonlijke coaching voor individuele teamleden.

Grip op coaching

Wilt je meer grip krijgen op persoonlijke coaching als effectieve ontwikkelinterventie in jouw organisatie? Wij helpen bij het opzetten van een goede structuur. Bijvoorbeeld door het opzetten van een kwalitatief hoogwaardige pool van coaches. Of door het overnemen van de administratieve en logistieke werkzaamheden rondom de inzet van coaches. Maar ook door de kwaliteit van coaches te bewaken en inzicht te geven in de kosten en opbrengsten van persoonlijke coaching.

Meer weten over coaching?