Incompany aanbod Vitaliteit.

Schouten & Nelissen stimuleert vitaal werken en leven. Vitale medewerkers kunnen goed omgaan met complexiteit en onzekerheden. Ze leveren een productieve bijdrage aan het functioneren van een team, afdeling en organisatie. Medewerkers die weerbaar zijn en stress kunnen hanteren, verzuimen minder en werken met meer bevlogenheid. Of een organisatie succesvol is, hangt mede af van de vitaliteit van de medewerkers. Het is aan organisaties om een werkomgeving te faciliteren waarin de vitaliteit van medewerkers voorop staat.

In balans.

Wij zien vitaliteit als de balans tussen fysieke, mentale- en sociale gezondheid, zingeving en werkplezier. Je vitaal voelen betekent dat jouw energiebronnen en je energieverbruik in balans zijn. Dat geldt voor werknemers én voor de organisatie. Vitale organisaties hebben een positief werkklimaat, een duidelijke visie en doelstellingen en zijn in staat om adequaat in te spelen op de (veranderende) samenleving en de behoeften van de medewerkers. De medewerkers zijn energiek, de klanten tevreden, het ziekteverzuim laag en organisatieprestaties hoog. 

Whitepaper Vitale organisatie

Incompany aanbod.

We verzorgen een incompany aanbod voor het maken van bewuste keuzes in werk en leven, en het (h)erkennen en aanpakken van (werk)stress. Wij helpen mensen veerkrachtig en vitaal te worden en te blijven met o.a. lifestyle coaching, opleidingen rondom vitaliteitsmanagement en trainingen zoals mindfulness en stressmanagement. Daarnaast bieden we behandelingen gericht op duurzaam herstel na overspannenheid of burn-out en terugvalpreventieprogramma’s. Je kunt het overzicht van ons incompany aanbod vitaliteit downloaden.

Incompany aanbod Vitaliteit