Develop Yourself

  • Je medewerkers meer grip geven op hun eigen loopbaan?
  • Ze enthousiasmeren actief aan hun eigen ontwikkeling te werken?
  • Ze in staat stellen de snelle ontwikkelingen in je organisatie bij te houden?
  • Al je medewerkers optimaal in hun kracht zetten?

Schouten & Nelissen ontzorgt HRD en neemt al het regelwerk rondom opleidingen en trainingen graag van HRD over. Van een standaard aanpak tot aan volledig maatwerk. Zo geven wij HRD grip op alle leertrajecten en geven wij als partner inzicht in thema’s die er spelen binnen jouw branche en bij jouw medewerkers.

Play

Onze leeroplossing

Schouten & Nelissen voorziet jouw medewerkers graag van een passende oplossing. Een oplossing die past bij deze tijd. In de vorm van Develop Yourself.

Zo kan je medewerker zelf de leerreis kiezen die past bij zijn of haar ontwikkeling en leerbehoeften. Jij bepaalt welk aanbod jouw medewerkers krijgen en jij kan dit perfect afstemmen op zijn of haar wensen. Jij blijft in control, maar je hebt er minder omkijken naar. Schouten & Nelissen ontzorgt jou volledig. Zodat jij je kostbare tijd op andere belangrijke zaken kan richten.


Voordelen voor HRD en L&D

  • Develop Yourself biedt jou in 1 oogopslag overzicht en gemak in herkenbare thema’s en de look-en-feel van jouw organisatie.
  • Het aanbod is volledig afgestemd op de best mogelijke interventies voor jouw organisatie.
  • Volledige beheersing van uitgaven en proces; zoals inzicht in rapportages en het goed- en afkeuren van opleidingsaanvragen.
  • Realtime inzicht voor Management en HR. Het geeft jou inzicht in actuele thema’s die er spelen bij jouw medewerkers.
  • Medewerker heeft meer regie over zijn of haar eigen loopbaan. Geeft vertrouwen en spoort medewerkers aan tot ontwikkeling.
  • Volledige aandacht voor jullie corebusiness.


Welke mogelijkheden zijn er?

De keuze is aan jou. Je kunt (een deel van) onze open opleidingen en Incompany block’s aanbieden. Of je gaat juist voor maatwerk, inclusief coaching en advies. Jij bepaalt zelf welke thema’s de meeste aandacht krijgen. Bijvoorbeeld persoonlijke kracht, leiderschap of een ander thema wat speelt binnen jouw organisatie. Je kunt Develop Yourself helemaal in je eigen huisstijl laten aanpassen.


Contact

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk onze demo. Of neem voor meer informatie contact op met je accountmanager of met ons Adviesteam Incompany.

HEINEKEN over Develop Yourself

“Vanaf het begin verliep de samenwerking met Schouten & Nelissen heel soepel en al snel bleek het eenvoudig om het trainingsaanbod af te stemmen op de wensen van HEINEKEN. Binnen korte tijd had Develop Yourself de HEINEKEN look en feel.

De samenwerking is zeer gelijkwaardig; van beide kanten komen goede ideeën om Develop Yourself optimaal voor onze medewerkers in te zetten. Zo konden de trainingen op eenvoudige wijze voor een groot publiek ontsloten worden. De backoffice activiteiten kosten HEINEKEN nagenoeg geen energie. Het portaal ontzorgt ons optimaal en het voelt aan als onze eigen HEINEKEN omgeving.”

Marjolijn van der Molen, HR Development Specialist, Global Human Resources, HR Corporate Office HEINEKEN Group B.V.

Extra mogelijkheid voor volledig integrale leeraanpak

Een extra aanvulling voor planning en organisatie van leren is Learning Services. Dit kan voor jou de online oplossing zijn voor het brede scala aan leeraanbieders. Wij bieden daarmee ook externe aanbieders aan, naast ons eigen Schouten & Nelissen aanbod. Wij ontzorgen daarmee jouw totale logistieke en administratieve proces. Zo heb jij 24/7 de beschikking over één plek voor alle opleidingsinformatie. Je ervaart dan het gemak van een self service concept voor alle medewerkers met aansluiting op administratie- en ICT-systemen.