Employability Services


 • Medewerkers die actief werken aan hun loopbaanpotentieel
 • Stelt medewerkers in staat krachtige en bewuste keuzes te maken
 • Outsourcing mogelijk van individuele opleidingsbudgetten

Veel organisaties hebben te kampen met employé branding in combinatie met, soms gedwongen, carrièrewendingen en mobiliteit van medewerkers. Hoe zorg je er als organisatie voor dat medewerkers nu en in de toekomst toegevoegde waarde leveren?

Schouten & Nelissen kan de volledige outsourcing op zich nemen van employability activiteiten voor jouw organisatie. Dit is inclusief portaal en volledige administratieve en logistieke ontzorging. En het beheren van individuele duurzame inzetbaarheids- en opleidingsbudgetten.

Klanten waar wij trots op zijn:

Duurzame verandering tot stand brengen


Wij werken met een stappenplan voor jouw organisatie. Waarbij we zowel jou als je medewerkers inzicht geven in huidige en gewenste arbeidsmarktwaarde. Jij ontvangt overzichtelijke rapportages en je medewerkers krijgen hulp en advies.

 • 1. Inzicht

  We starten met een wetenschappelijk onderbouwde scan voor alle medewerkers. Voor elke medewerker houden wij bij welke stappen hij/zij maakt. Je hebt inzicht door middel van managementrapportages.

 • 2. Plan van aanpak

  Iedere medewerker maakt een persoonlijk ontwikkelplan. Met als doel duurzaam inzetbaar te zijn en dit ook zelf te ervaren.

 • 3. Advies

  Wij voorzien met onze Employability Services ook graag in de bemensing van een loopbaancentrum. Dit zijn enthousiaste leerambassadeurs die de taal spreken van jouw medewerkers.

Schouten & Nelissen ontzorgt ons op alle fronten: van een dedicated portaal tot aan het beheer van de inzetbaarheidsbudgetten (E-miles) van alle medewerkers.

Philips

Neem vrijblijvend contact met ons op