Leerportaal voor jouw organisatie


 • Faciliteer je medewerkers zichzelf te ontwikkelen
 • Zorg voor de juiste competenties in je organisatie
 • Bespaar zeeën van tijd, energie en geld

Je wilt medewerkers de tools geven om zich te ontwikkelen. En de juiste opleidingen, trainingen of andere leermiddelen aanbieden. In lijn met de ontwikkelbehoefte van jouw organisatie. Het zou fijn zijn als je de leervraag op ieder moment gemakkelijk in kaart kunt brengen. En als medewerkers zelf de meest geschikte trainingen kunnen zoeken en boeken in één leerportaal. Ontdek Develop Yourself. Dé manier om je volledige leeraanbod te ontsluiten en te optimaliseren. Eenvoudig en effectief. En dat tegen de laagste kosten.

3 pakketten


Jij bepaalt in hoeverre je ontzorgd wilt worden. Van het ontsluiten van je aanbod in één leerportaal tot het volledig uitbesteden van learning & development.

 • Light

  Eén portaal met het complete leeraanbod. Van trainingen tot e-modules en coaching. Altijd up to date en ingericht zoals jíj dat wilt. Medewerkers zoeken en boeken eenvoudig een training. Jij hebt geen omkijken meer naar de inschrijving en autorisatie en krijgt een overzichtelijk managementdashboard.

 • Standard

  Breng de leervraag in kaart en faciliteer het leerproces. Met scans en testen krijgen medewerkers direct inzicht in hun groeikansen. Develop Yourself adviseert vervolgens welke leerinterventies het beste aansluiten bij de vraag. Ook kun je carrièrepaden samenstellen voor groepen medewerkers.

 • Plus

  Laat je ontzorgen in alle operationele L&D-taken. Van factuurbeheer tot leveranciers aansturen en een goed prijsbeleid voeren. Profiteer van bulkinkoop en laat ons kortingen bedingen. Ook kun je de organisatie van maatwerktrajecten en interne trainingen met gerust hart aan ons overlaten.

Vrijblijvend kennismaken


Adviesgesprek

Een consultant komt graag bij je langs om de vele mogelijkheden van Develop Yourself toe te lichten. Stel ter plekke je vragen en ervaar met een demo zelf hoe eenvoudig en effectief het leerportaal werkt.

Vraag nu aan

Productdemonstratie

Ben je benieuwd en wil je meer weten over de mogelijkheden van het Leerportaal Develop Yourself? Meld je dan aan voor een productdemonstratie. We organiseren demonstraties op verschillende locaties in het land.

Aanmelden >

Develop Yourself past in onze strategie om medewerkers verantwoordelijk te maken voor hun eigen ontwikkeling. Het biedt alles wat ze nodig hebben. De snelheid waarmee Schouten & Nelissen reageert op aanvragen - binnen 1 dag - ervaren wij als zeer professioneel.

HR Thales

Klanten waar we trots op zijn:

Schouten & Nelissen zorgt voor een totaalpakket en bespaart ons veel tijd. Zij hebben goed inzicht in onze leerbehoeftes en kennen de markt.

Marjolijn van der Molen, HR Development Specialist, Heineken Group

Meer weten? Krijg vrijblijvend advies van een ervaren consultant