Archipel leerplatform voor jouw organisatie

 • Faciliteer je medewerkers zichzelf te ontwikkelen
 • Zorg voor de juiste competenties in je organisatie
 • Bespaar zeeën van tijd, energie en geld

Je wilt je team klaarstomen voor toekomstige ontwikkelingen. En de juiste opleidingen, trainingen of andere leermiddelen aanbieden. In lijn met de ontwikkelbehoefte van jouw organisatie. Het liefst met helder inzicht in de competenties en groeikansen van je medewerkers. Je hebt je handen vol aan learning en development taken. Het zou handig zijn als je daar geen tijd meer aan kwijt bent, maar kan focussen op wat voor jou belangrijk is. Maak kennis met Archipel. Dé manier om de actuele leerbehoeften van medewerkers in kaart te brengen en de meest geschikte trainingen aan te bieden. Onafhankelijk, flexibel en kostenverlagend.

3 pakketten

Jij bepaalt in hoeverre je ontzorgd wilt worden. Van het ontsluiten van je aanbod in één leerplatform tot het volledig uitbesteden van learning & development.

 • Light

  Eén platform met het complete leeraanbod. Van trainingen tot e-modules en coaching. Altijd up-to-date en ingericht zoals jíj dat wilt. Medewerkers zoeken en boeken eenvoudig een training. Jij hebt geen omkijken meer naar de inschrijving en autorisatie en krijgt een overzichtelijk managementdashboard.

 • Plus

  Breng de leervraag in kaart en faciliteer het leerproces. Met scans en testen krijgen medewerkers direct inzicht in hun groeikansen. Archipel adviseert vervolgens welke leerinterventies het beste aansluiten bij de vraag. Ook kun je carrièrepaden samenstellen voor groepen medewerkers.

 • Strong

  Laat je ontzorgen in alle operationele L&D-taken. Van factuurbeheer tot leveranciers aansturen en een goed prijsbeleid voeren. Profiteer van bulkinkoop en laat ons kortingen bedingen. Ook kun je de organisatie van maatwerktrajecten en interne trainingen met gerust hart aan ons overlaten.

Develop your organisation

Zij gingen je voor

Verschillende partijen gingen je voor. Samen met hen werken we continu aan de beste oplossingen binnen hun eigen strategie. Het leerplatform van Archipel zorgt er bijvoorbeeld voor dat medewerkers van HR Thales zich verantwoordelijk voelen voor hun eigen ontwikkeling. Bij de Heineken Group ervaren hr-managers een duidelijke tijdsbesparing doordat Archipel inzicht geeft in leerbehoeftes.

Ervaringsverhalen

Inspiratiesessie

Ben je benieuwd en wil je meer weten over de mogelijkheden die Archipel biedt? Meld je dan aan voor een inspiratiesessie. We organiseren inspiratiesessies op verschillende locaties in het land.

Aanmelden

Meer weten? Krijg vrijblijvend advies van een ervaren consultant