Organisaties delen hun verhalen

Waar jouw organisatie ook naartoe wilt, onze gerichte leer- en ontwikkeltrajecten zetten mensen blijvend in beweging. Van persoonlijk advies tot aan cultuuromslag en het overnemen van L&D-activiteiten. Wij helpen teams en organisaties het beste uit zichzelf te halen. Enkele organisaties blikken terug op hun ervaring.

Incompany & maatwerk Consultancy

'Wijs sleutelpersonen aan als motor van het veranderproces.'

Het Customer Care Center van Omron, een Japanse multinational, moest veranderen in een full-service businesspartner voor hun klanten. Een ingrijpende transformatie die begint bij de verandering in de mens.

'Verandering begint bij het management'

Na jaren van fusies en overnames, werd het tijd voor Dechra om kennis en visie binnen de organisatie te stroomlijnen. In samenwerking met Schouten Global kwam het programma ‘Success Through Leadership’ tot stand.

'Feedback geven is een onmisbare vaardigheid'

Rijk Zwaan vindt een optimale samenwerking tussen medewerkers van groot belang. Elkaar op een goede manier feedback geven is daarbij een cruciale vaardigheid.

Het is belangrijk dat managers nieuwe vaardigheden direct toepassen

Voor OSRAM, een van de wereldmarktleiders op de verlichtingsmarkt, is continue innovatie en verandering van levensbelang. Dankzij het ‘Essentials of Leadership’-programma leren hun managers leiding geven in een veranderende omgeving.

Topleiderschap in de autoindustrie

Voor een marktleider in de automobielindustrie moest snel met een ander design- en productieproces komen, én met nieuw leiderschap. Schouten Global ontwierp samen met het bedrijf een uitgebreid ontwikkelprogramma.